Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> OBE, a grupa krwi.
leon
post 21.09.2007 - 17:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

v
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 22.09.2007 - 08:39
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Nie mów nie,nie mów tak ,daj rozwinąć żagle potem komentuj .Psychika,fizjologia może istoty w Poza ,trzeba wykluczać niejasności po koleji,alternatywa zawsze się znajdzie (: Oddaje mój głos na Leona
p.s
jak znajdę to dam ja nie znajdę to nie dam . Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 22.09.2007 - 10:18
Post #3

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Rozmawialem z Leonem sporo czasu. Ciekawe sa jego badania wplywu cial neifiz. na zywe istoty.Sam sie tym latami zajmuje i fascynuje mnie ten temat. Co prawda sam je postrzegalem i nie potrzebowalem psa to smiem powiedziec .ze Leon postrzegl mase zasranych procesow szkodzacych nam na codzien.Ciekawe sa jego proby z polem elektromagnetycznym. Jest to co prawda juz sprawdzone ale swiadczy ze Leon nie zasypuje gruszek w piasku tylko bada cos co naprawde jest dla nas uciazliwe i nastrecza nam klopotow w zyciu
Leon zrobimy eksperyment. Wpadne do ciebie pare razy cialem astr-mentalnym a ty rozstawiaj swoje zasieki elektromagnetyczne.Ident juz mam.Bede wyskakiwal w nieokreslonym czasie. Piesek poinformuje cie jesli mi sie to uda.Zapisz sobie czas gdy pies bedzie darl sie najbardziej.
Wielkorotnie bylem swiadkiem jak psy szczekaly rozpaczliwie na przesuwajace sie ciala niefizyczne,
Pozdro.A jeszcze cos .Paprocie na mnie nie dzialaja.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
6 Stron V   1 2 3 > » 

Go to the top of the page
Start new topic