Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> dziwny stan..., byc moze nowa metoda wyjscia...
wert
post 27.12.2006 - 09:37
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 190

ogolnie rzecz biorac wczoraj lezalem rozuluzniony,wrecz sparalizowany jednak nieprobowalem wyjsc z ciala czyli jakbym normalnie zasypial tylko ze w stanie paralizu.
Lezac tak w lozku obserwowalem mysli badz jakiejs sny(obrazy ktore pojawialy sie przed moimi oczami).no i w jeden z tych obrazow wszedlem blizej mialem w nim aparat cyfrowy-taki z wyswietlaczem no i ten wyswietlacz pokazywal wszystko tak jak prawdziwy aparat...no i ja wszedelem-wlecialem w niego-wtedy wszystko zmienilo kolor na odcienie blekitu-zolci -bieli a ja poczulem podobne poruszenie co przy wyjsciu z ciala..swiat z aparatu byl jakby pokazaniem mojego pokoju ze strony moich czu tylko ze mial zmienione kolory.
co otym sadzicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
wert
post 27.12.2006 - 23:09
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 190

uuuuUUUU<powiedzial NOble w przelocie przez stare zamczysko:P>
ogolnie to mialem to taka chwilunie ze nawet niezdarzylem zapamietac szczegolow porzadnie
ale wychodzi nato ze trzeba to robic bardziej wyluzowania i spontanicznie niz z przygotowaniem....wsumie to przyjemny stan byl taki inny bo oobe ma mocne wejsia to jest jak hmm....otworzenie oczu w wodzie nagle sie orjetujesz ze cos nietak i pac jestes juz w swoim pokoju:PPP
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic