|
Aloha:) Skoro zamierzasz pozostac w przepieknej polskiej krainie proponuje:
Plan A: napisac list z prosba o sluzbe zastepcza.Napisz o swoich przekonaniach pacyfistycznych! Jak Cie wezwa przed komisje (bedzie jakis wazny wojak,pani psycholog i ktos trzeci) to opowiedz o swojej milosci do bliznich i niemoznosci spojrzenia na jakakolwiek bron. Najlepiej jak zaczniesz opowiadac o swiatach rownoleglych,Niefizycznych Przyjacielach,astralnych sex-orgiach,Kuli Swiatla i Milosci(bo przeciez kazde miejsce jest dobre do szezenia OBE Rebelii o wszystkim czego doswaidczyles poza cialem i wszystko to czego bys sobie zyczyl doswiadczyc aaa koniecznie zacytuj Zbyszka!!!Opowiedz o cialkach,dymensjach i o wszystkim co Ci przyjdzie do glowy...
Ponadto proponuje sie czadowo ubrac(jakies rozance,sandalki z koziej palki i plaszcz mamy z czasow Gierka). Koniecznie badz przy tym rozluzniony i powazny! Gwarantuje sluzbe zastepcza...lub skierowanie do psychiatry.
Plan B(rowniez przetestowany i skuteczny):wpadnij na komisje poborowa po kilku piwkach(moze z irokezem na glowie?) i zacznij krzyczec: Chce do Woja!!!...Dajcie mi BRON!!! Wiem,wiem...metody radykalne ale skuteczne(przysiegam) Wszystko zalezy od Twojej determinacji...zupelnie jak w OBE:)
Pozdrawiam i zycze dobrej zabawy! AS11
PS. Gdzie konczy sie logika ...tam zaczyna sie wojsko;)
|