Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak I Czy Zmieniło Sie Wasze życie Po Oobe, :)
twistoid
post 26.09.2007 - 20:49
Post #1

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Kochani! Mam pytanie jak i czy zmieniło sie wasze życie po doznaniu wyjscia z ciała. Moje życie zmieniło sie znacznie swiadomosc wolnosci i milosci w poza jest jest czyms pieknym. Przelozylo sie pozytywnie na moje relacje z ludzmi i swiadomosc wlasnej wartosci ,co pozwala mi pełniej i bardziej swiadomie uczestniczyc w spektaklu zwanym życiem.Poznałem Was wspaniali OBE podróżnicy globtroterzy swiata poza.Ale ma jak dla mnie jeden minus który własciwie jest plusem strasznie uzależnia:)Dziękuje z góry za posty i pozdrawiam serdecznie!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pieczywo
post 26.09.2007 - 21:05
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Ja sie jakos uspokoiłem i wydoroslałem. Zaczalem przemyslac sobie niektore sprawy. Kiedys bałem sie jednego - utraty rodzicow i ogolnie bliskich osob. Od pory, kiedy doswiadczam OBE nie zaplakałem ani razu po śmierci jakiego kolwiek bliskiego. Zal mi mojej babci, ktora prawie codziennie sprzata na grobie mojego dziadka. Czesto kiedy do niej przychodze, płacze i wspomina Go. Pyta się mnie wtedy: "Dlaczego nie odwiedzasz dziadka?". Jakoś nie moge jej powiedziec, ze spotykam Go od czasu do czasu w snach, czy niekiedy czuje jego obecnosc podczas wyjsc w POZA. Odmieniło sie duzo, nie łatwo wymienic wszystko... ale najbardziej spojrzenie na sprawe śmierci.
PS. nie ma juz takiego tematu czasem?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic