Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak I Czy Zmieniło Sie Wasze życie Po Oobe, :)
twistoid
post 26.09.2007 - 20:49
Post #1

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Kochani! Mam pytanie jak i czy zmieniło sie wasze życie po doznaniu wyjscia z ciała. Moje życie zmieniło sie znacznie swiadomosc wolnosci i milosci w poza jest jest czyms pieknym. Przelozylo sie pozytywnie na moje relacje z ludzmi i swiadomosc wlasnej wartosci ,co pozwala mi pełniej i bardziej swiadomie uczestniczyc w spektaklu zwanym życiem.Poznałem Was wspaniali OBE podróżnicy globtroterzy swiata poza.Ale ma jak dla mnie jeden minus który własciwie jest plusem strasznie uzależnia:)Dziękuje z góry za posty i pozdrawiam serdecznie!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
fatrix (Mateusz)
post 26.09.2007 - 21:34
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1786

Jak zmieniło sie życie diametralnie o 360 stopni w prawo w lewo w górę i w duł a tak na serio to po pierwsze nie mam już brawie żadnych lęków tylko przed wężami :) hehe ale przydał by sie na chacie pytona albinos
dobra dalej patrze inaczej na ludzi dużo inaczej!!! inaczej podchodze do całego świata z świadomościom że jak coś nie wyjdzie tu tu na ziemi w realu albo nie zdążę dokończyć swoich planów no to nic straconego bo przecież nie umrę hehe tylko fizycznie rzecz jasna i od kiedy wiem o istnieniu oobe czyli ile to już będzie wow już prawie 6 lat to cały czas dyskretnie poszukuje w śród znajomych rodziny itd ludzi którzy tez mieli z tym styczność a jak napotkam na ludka który miał oobe ale nie wiedział że to oobe tylko myślał że to taki na maksa real sen lub coś w tyl stylu bo ludzie naprawde różnie opisują ale wiadomo sprowadza sie wszystko do podobnego schematu to w tedy mu mówie człowieku miałeś oobe co? oobe i wyjaśniam a i powiem wam jeszcze jedno nie bójcie sie ludzi pytać czy doświadczyli czegoś takiego bo naprawde oobe miewają ludzie po których byście sie nigdy tego nie spodziewali naprawde nie zależnie od tego czy to babka czy facet ma 99 lat
czy może 5 wierzcie mi tego doświadcza miliony ludzi na całym świecie ale sie rozkołysałem hehe
POZDRO ALL
FATRIX
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic