|
no niezgadzam się, Salwia jest bardzo dobra, daje nam wgląd na samych siebie i mozna się z nią własnie pobawic o wiele ciekawiej niż z thc, jest bardzo bezpieczsna jak się ją bezpiecznie używa i jak się wie jak jej używać. i nowość!!!!!!!!!!!!!!! ostatnio znalazłem taki program i-doser jest to program o 100x lepszy od brain generator, są także do ściągnięcia wszystkie dżwięki na mp3 czyli na komórce np. mozna słuchac i najlepsze:) karzdy z 72 dźwięków powoduje inny stan naszego muzgu począwszy od wyleczenia bulu głowy i pozbycia sie kaca przez ld i oobe oczywiscie i przez dalej środki narkotyczne jak maeichuana czy cocaina po skończywszy na totalnych odjazdach w stylu przeklne sobie bo dorosły jestem:) o kurwa!! czemu mój pokój tak strasznie faluje, co jest, czemu ktoś do mnie mówi i go nie widze, czemu tak jest że widze Cie a Cię niemoge dotknąć:) i po co ten śmigłowiec wleciał do dużego pokoju? a nazwa tego ostatniego mówi sama za siebie tzn. "hand of god" czyli dosłownie ręka boga:) podać wam link do tego? czy sobie sami znajdziecie? dodam jeszcze że przetestowane przeze mnie osobiście więc mówie ze działa, np. marichuana dokładnie w 100% odzwierciedla palenie w sposób naturalny, tyczy sie to też właśnie salvi divinorum, choc coś mi troszke przeszkadzało i nie poczułem mocy tego "dose" (tak się dźwięk nazywa-dose) w 100% ale wiem, że będzie lepiej po kolejnych słuchach hehe:) nieuzależnia, ale się często wraca do tego, nie niszczy głowy działa max 3 godziny, jest dźwięk "reset" który nadaje nam normalny rytm życia no i jeszcze jest fajny dźwięk który moze jednak uzależnie:) nazywa się franch coffe i słucha się go tylko 5 minut i daje to jak jedna mocna kawa np. zawsze rano mnie budzi i od razu zeskakuje z łóżka do działania i zawsze wszystko mi się chce:) przykładowe jeszcze dźwięki : antsad alkochol:) first love(do kochania sie- wzmacnia orgazm)... dobra nie chce mi się pisac no wypas i polecam dla karzdego, wszyscy sobie znajda w tych dźwiekach coś dla siebie. dobraaaa www.i-doser.pl
|