Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Znaczy Wyturlac Sie
alladyn21
post 27.09.2007 - 12:55
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2162

Witam ostatnio pierwszy raz sprubowalem oobe i opisze jak to bylo. Polozylem sie wygodnie zrelaksowany lezalem i myslalem nie ruszajac sie wcale. rzeczytalem na stronie glownej ze rzeba sobie wyobrazac punkt kawalek od czola potem dalej potem za glowa i wejsc tym punktem w siebei jednak po cyba 20 razach nie czulem zadnych wibracij (co to wogole sa te wibracje? drgawki?:P) po pewnym czasie czulem jak bym nie mial nog i rak szczegolnie dlonie czulem jak by moja kanapa oddychala sama podemna wstrzymalem oddech ale ona dalej oddychala albo to bylem ja tylko e jakos pod spodem nie wiem w pewnym pomecie czarne widziane pole zaczelo sie poszezac i zwezac mino tego nie mialemzadnych drgawek. od czasu do czasu satelepotal mi jakis mięsień i tutaj sie zatrzymalem i odpuscilem sobie nie wiedzialem jak wyjsc z mojego ciała

Wiec podsumowywujac 2 pytania w zasadzie 3

1 jak wygladaja wibracje
2 jak wyjsc
3 i czy to co przezylem za pierwszym razem dobrze swiadczy? czyli czy cos mi se udalo
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 27.09.2007 - 17:40
Post #2

Guests

Ja jak mam wibracje to po prostu przekręcam się na bok( wyturlać się próbuję hehe) i spadam na podłogę. Muszę się pochwalić, że ostatnio dwa razy mi się udało ale wszystko jest w moim notatniku hehe.

Alladynie drogi, wszystko jest na naszym forum i na stronce Darka Sugiera. Korzystaj z tej wiedzy, czerp wiadrami hehe. Nie przywiązuj się tak mocno do jakiś określonych technik.
Ale wiesz co? Co jest najważniejsze? Te wszystkie techniki będą mało ważne jeżeli nie będziesz miał jednej rzeczy. Ogromnej determinacji, przeogromnej chęci, musisz być bardzo mocno zdecydowany. Krzycz TAK JA DZIS WYJDę Z CIALA, NIC MNIE NIE ZATRZYMA!!!!! Myśl o tym cały dzień, proś NP o pomoc i uwierz mi będzie dobrze.

PS.
Czucie i wiara silniej mówią do mnie
Niż mędrca szkiełko i oko.

- Adam Mickiewicz '' Romantyczność ''
+Quote Post
greg
post 28.09.2007 - 14:15
Post #3

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2068

CYTAT(Artur_flyer @ 27.09.2007 - 18:40) *
Te wszystkie techniki będą mało ważne jeżeli nie będziesz miał jednej rzeczy. Ogromnej determinacji, przeogromnej chęci, musisz być bardzo mocno zdecydowany. Krzycz TAK JA DZIS WYJDę Z CIALA, NIC MNIE NIE ZATRZYMA!!!!! Myśl o tym cały dzień, proś NP o pomoc i uwierz mi będzie dobrze.

Mi nie udalo jeszcze po 2 tyg prob. Generalnie zazwyczaj jak mi cos nie wychodzi dluzej i wymaga to duzego wysilku (jak np zabieranie sobie cennego snu ;)) to rzucam tym w kat. No ale ciagle jestem zdeterminowany w tym wypadku. Codzienne zagladanie na to forum ma duze znaczenie dla mnie, bo w ten sposob mobilizuje sie psychicznie do dalszych prob.

pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic