Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Znaczy Wyturlac Sie
alladyn21
post 27.09.2007 - 12:55
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2162

Witam ostatnio pierwszy raz sprubowalem oobe i opisze jak to bylo. Polozylem sie wygodnie zrelaksowany lezalem i myslalem nie ruszajac sie wcale. rzeczytalem na stronie glownej ze rzeba sobie wyobrazac punkt kawalek od czola potem dalej potem za glowa i wejsc tym punktem w siebei jednak po cyba 20 razach nie czulem zadnych wibracij (co to wogole sa te wibracje? drgawki?:P) po pewnym czasie czulem jak bym nie mial nog i rak szczegolnie dlonie czulem jak by moja kanapa oddychala sama podemna wstrzymalem oddech ale ona dalej oddychala albo to bylem ja tylko e jakos pod spodem nie wiem w pewnym pomecie czarne widziane pole zaczelo sie poszezac i zwezac mino tego nie mialemzadnych drgawek. od czasu do czasu satelepotal mi jakis mięsień i tutaj sie zatrzymalem i odpuscilem sobie nie wiedzialem jak wyjsc z mojego ciała

Wiec podsumowywujac 2 pytania w zasadzie 3

1 jak wygladaja wibracje
2 jak wyjsc
3 i czy to co przezylem za pierwszym razem dobrze swiadczy? czyli czy cos mi se udalo
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
marcinekk
post 27.09.2007 - 17:06
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1639

CYTAT
powiedzmy ze wydostalem sie juz z tego mojego ciała ale jak sie wtedy widzi? nie moge tego pojac moze ktos podpowie? ;p

Nie zawracaj sobie głowy takimi pierdołami.Wyjdziesz to będziesz wiedział. Myślę, że każdy przeżywa OObe na swój sposób, a głównym źródłem poznania jest doświadczenie.

Niektóre pojęcia nie są dla Ciebie teraz zrozumiałe, np. wyturlać się. Ja też nie rozumiałem jak, żeby przejść z LD do OOBE (imho, najlepsza metoda wejścia w oobe dla początkujących) wystarczy tylko wstać. W końcu odzyskałem świadomość we śnie i... po prostu wstałem nie zastanawiając się jak to mam zrobić :)

Życzę sukcesów.
Profile CardPM
+Quote Post
damiano
post 28.09.2007 - 15:07
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1219

CYTAT(marcinekk @ 27.09.2007 - 18:06) *
Ja też nie rozumiałem jak, żeby przejść z LD do OOBE (imho, najlepsza metoda wejścia w oobe dla początkujących) wystarczy tylko wstać. W końcu odzyskałem świadomość we śnie i... po prostu wstałem nie zastanawiając się jak to mam zrobić :)

Czyli udaje się ? Ja ostatnio ocknąłem się w LD ,natychmiast wstałem jak rakieta. ;) Rzeczywiście czułem jak wstaje no ale znalazłem się na swoim łóżku nadal w LD.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic