Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen O Oobe
damiano
post 28.09.2007 - 15:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

Sen o oobe. Co to takiego ? Dlaczego podczas moich ostatnich ,powiedzmy 10 LDków wydaje mi się że mam oobe ? Gdy zasypiam słyszę pisk który po chwili przenosi mnie w Świadomy Sen. Czuje jak wyrywam się ze swojego ciała ,jestem ZAWSZE w soim pokoju. Robię co mi sie podoba. Czy jest to spowodowane silnym pragnieniem osiągnięcia oobe ? Podobno wielu ludzi doświadczający takiego snu myli to oobe.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 28.09.2007 - 18:27
Post #2

Guests

Dokładnie Ptasior.
Ludzie, najlepsza jest metoda 4+1(pewnie już kilkaset razy zostało to napisane na forum hehe). Ja ją stosuję i często wibracje pojawiają się bez utraty świadomości. Nie mam wtedy wątpliwości czy to sen czy nie, jak dla mnie wibracje są zaje*iście realne.

PS.
Walczymy w tej wojnie przez całe nasze życie. Wierzę, że dziś możemy ją zakończyć. Dzisiejsza noc nie jest przypadkiem. Przypadki nie istnieją. Nie znaleźliśmy się tu przypadkiem. Nie wierzę w przypadki. Gdy widzę trzy cele, trzech kapitanów, trzy statki, nie widzę zbiegu okoliczności. Widzę opatrzność. Widzę cel. Wierzę, że skierował nas tu los. To jest nasze przeznaczenie. Wierzę, że dzisiejszej nocy każde z nas ostatecznie pozna sens naszego życia.
-Morfeusz (Matrix)

+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic