Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen O Oobe
damiano
post 28.09.2007 - 15:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

Sen o oobe. Co to takiego ? Dlaczego podczas moich ostatnich ,powiedzmy 10 LDków wydaje mi się że mam oobe ? Gdy zasypiam słyszę pisk który po chwili przenosi mnie w Świadomy Sen. Czuje jak wyrywam się ze swojego ciała ,jestem ZAWSZE w soim pokoju. Robię co mi sie podoba. Czy jest to spowodowane silnym pragnieniem osiągnięcia oobe ? Podobno wielu ludzi doświadczający takiego snu myli to oobe.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ptasiek
post 28.09.2007 - 18:19
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1735

CYTAT(damiano @ 28.09.2007 - 16:18) *
Sen o oobe. Co to takiego ? Dlaczego podczas moich ostatnich ,powiedzmy 10 LDków wydaje mi się że mam oobe ? Gdy zasypiam słyszę pisk który po chwili przenosi mnie w Świadomy Sen. Czuje jak wyrywam się ze swojego ciała ,jestem ZAWSZE w soim pokoju. Robię co mi sie podoba. Czy jest to spowodowane silnym pragnieniem osiągnięcia oobe ? Podobno wielu ludzi doświadczający takiego snu myli to oobe.

Wiesz co, ja też miałem podobnie. Miałem LD, pomyślałem, że chce mieć oobe, i obudziłem się na łóżku z mocnymi wibracjami. Nie wyszedłem :( Po przebudzeniu pamiętałem wszystko jak przez mgłę, miałem wrażenie, że to był sen, ale doszedłem do wniosku, że te wibracje to jednak nie był sen. Dlatego też myślę, że metoda z LD do OOBE nie jest zbyt dobra, bo słabo pamięta się to, co zaszło. Więc ja osobiście myślę, że miałeś oobe, ale przeszedłeś w nie przez sen, dlatego pamiętasz to tak jakby to był sen :)
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 28.09.2007 - 18:45
Post #3

Guests

CYTAT(ptasior @ 28.09.2007 - 19:19) *
Po przebudzeniu pamiętałem wszystko jak przez mgłę

Pamiętasz wszystko jak przez mgłę, bo prawdopodobnie po skończeniu wibracji dalej leżałeś, aż zasnąłeś i obudziłeś się rano, prawda? ;>
+Quote Post
ptasiek
post 28.09.2007 - 19:07
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1735

CYTAT(Angello @ 28.09.2007 - 19:45) *
Pamiętasz wszystko jak przez mgłę, bo prawdopodobnie po skończeniu wibracji dalej leżałeś, aż zasnąłeś i obudziłeś się rano, prawda? ;>

No... Tak właśnie było ;) Wtedy jeszcze nie wiedziałem, co robić, spróbowałem liny, i nic (liczyłem na to, że samo mnie wyciągnie)... Teraz sobie myślę, że gdybym spróbował sie wyturlać, to prawdopodobnie miałbym 1 wyjście za sobą :) Ale to tylko takie gdybanie...

Artur- faktycznie ty to cały czas o 4+1... :) No i bardzo dobrze. Po prostu nie widzę dla siebie lepszej metody. Wszystko na pełnej świadomości, bez jakiegoś oddychania holotropowego, narkotyków, itp... Gdy czuję jakieś wibracje, itp. to nie mam wątpliwości, czy to jakis sen, czy co tam innego.

Pozdrawiam forumowiczów :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic