|
No kurcze, kiedyś gadałem z paciorkiem na czacie i sie niepolubilismy, moze inaczej, nieznaleźlismy wspólnie jezyka, ale z tym akurat musze się zgodzić, forum traci, i nie wiem dlaczego,juz pisałem to, forum schodzi na psy, nowi urzytkownicy ciągle piszą coś w stylu ooo próbowałem 2 tygodnie i mi wyszło, miałem oobe, gówno prawda, nie mozna miec oobe po 2 tygodniach, bo na oobe składa się nie tylko technika medytacji ale i zmiana całego naszego myślenia i punktu widzenia, w moim przypadku wyzbycie sie wiary katolickiej, i wiele innych cech i umiejętnosci które trzeba spełnić a przedewszystkim nie wiara ze się uda, ale pewnść! na tę pewność potrzeba przynajmniej z 3 miesięcy tak moim zdaniem. Wiem że Wy nowi jak piszecie że przeczytaliście cała ksiązkę, albo że wyszliście to po prostu kłamiecie i to jest ta anty magia, karzdy niby potrafi a ja wam powiem, że jak 50-ciu z tego forum wyszło to wszystko i jestem tego więcej niz pewny! zróbmy debate na temat powrócenia magii na tym forum, jakieś pomysły czy spostrzeżenia. pace for allmoust all
|