|
|
29.09.2007 - 09:50
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Na pewnym forum mój kolega opisał swoje 1 wyjscie, a zresztą poczytajcie jego wypowiedź o tym, CYTAT:
KOD A ze mną było tak: O OOBE dowiedziałem sie jakieś 3 miesiące temu, ćwicze od około 2,5 misiąca, nie miałem żadnych efektów az do pewnego dnia, był to 23 wrzesień, godzina 22, połozyłem sie jak zwykle i próbowałem wyjsc, często miałem wibracje ale na tym sie konczyło, wkoncu sie zdenerwowałem i pomyslałem, czas zmienic technike, wiec przsypomniałem sobie o OH (Oddychanie Holotropowe), czytałem ze moze ono pomóc w OOBE, hmm... pomyslałem ze spróbuje, co mi tam, no i zrobiłem cos około ponad 100 takich oodechów po czym straciłem przytomność, po chwili sie ocknąlem w jakimś dziwnym miejscu, wszędzie było buało, wyglądało to na jakis pokój, był pusty ale bardzo biały, na początku widziałem nei wyraźnie ale po chwli obraz stał sie lepszy, potem zauważyłem pare drzwi, lewe i prawe, mysle... chyba mam OOBE ale gdzie ja jestem, w OSPUO ? Tak napewno w OSPUO (Obszar stworzony przez umysł ) No to mysle, wejde do jednych z drzwi, co mi tam, przecież nic mi sie nie moze stac w ,,poza" wiec wybrałem drzwi prawe (nie wiem czemu, mzoe dlatego ze jestem praworęczny) i nagle była wielka światłosc, az mnie oslepiało, poczułem w jednej chwili cudowne uczucie, podniecenia, eufroi, no poprostu wypas, zaden narkotyk chyba nie dałby takiej jazdy, i po chwili znalazłem sie w ciele, bolała mnie głowa, w tym pokoju byłem jakies 5 minut a jak zobaczyłem potem na zegarek to minęły 3 godziny.... I dzieki temu doświadczeniu zyskałem pewną zdolność, nie wiem jakim cudem, porpstu mam dar jasnowidzenia, przewdiduje co sie stanie za jakies 5/10 sekund, było to moje 1 wyjscie i juz takie efekty ?? OOOooo Teraz wychodze z ciała za kazdą próbą, czyli w sumie wyszedłem juz z ciała jakies 5 razy, ale juz nie byłem w tym białym pokoju lecz w swoim i widziałem swoje ciało, latałem po pokoju, totaly odjazd. Co o tym sądzicie, jakim cudem jemu sie udało i to za 1 razem po OH. CHyba musze tak samo jak on oddychac az strace przytomnosc, zawsze robie do 50 lub 70 oddechów i czuje tylko fale ciepła po całym ciele i w głowie, oraz troche mi sie kreci ale nie wiem czy to jest bezpieczne jak strace przytomność........ |
|
|
|
![]() |
29.09.2007 - 22:04
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czytałem - tam też nic nie ma za bardzo ;)
No ale postanowiłem spróbować... Zacznę od tego że byłem zmęczony na starcie. Nastawiłem budzik, tak aby zadzwonił za 2 godziny. Robiłem głębokie i szybkie wdechy leżąc na łużku. Zamknąłem oczy. Po jakimś czasie zaczęłem czuć coś w rodzaju przepływu prądu na dłoniach (dziwne wibracje połączone z odrętwieniem), potem to uczucie przeniosło się także na tłów, potem na stopy a na samym końcu również na głowe (wargi nos, podniebienie). gdy kontynuowałem trochę mnie sparaliżowało - bardzo ciężko było ruszać nogami, a rękami prawie w ogóle ruszać nie mogłem. Moje ręce stały się bardzo ciężkie. Potem poczułem ból w nadgarstkach, a następnie w kciukach, który się bardzo nasilał. Otworzyłem oczy i popatrzałem na dłonie. Obraz był dziwnie rozmyty a moje palce trochę się podkurczyły. Kciuki były przyłożone do wewnętrznej części dłoni. Kolory widziałem trochę inaczej... potem nie wiele pamiętam bo zasnąłem. Gdy się obudziłem (budzik) strasznie mi się we łbie kręciło i ogólnie mnie łeb bolał... Dopiero teraz, czyli jakieś 30 minut po przebudzeniu zaczynam dochodzić do siebie... Ponownie sprubuje najwcześniej dopiero za tydzień PS. Nie polecam tej metody ;) |
|
|
|
dragon1 Oobe Mojego Kolegi 29.09.2007 - 09:50
daywalker Czyli jednym słowem Oświeciło Skurczybyka:D:D. ... 29.09.2007 - 10:10
dragon1 CYTAT(daywalker @ 29.09.2007 - 11:10... 29.09.2007 - 15:18
MetaVirus A tak a propo OH... może ktoś opis dokładnie ja... 29.09.2007 - 17:21
dragon1 CYTAT(MetaVirus @ 29.09.2007 - 18:21... 29.09.2007 - 18:54
Slothia Ja nie testuję - jestem nadciśnieniowcem - chpć... 29.09.2007 - 22:11
Hubert:) no nieźle miał ten Twój kolega dragonie. Ciekaw... 30.09.2007 - 01:10
dragon1 Ja co do tej jego zdolnosci mam wątpliwości, co ... 30.09.2007 - 08:05
dragon1 Jednak z tym jasnowidzeniem to mnie w h*ja zrobił... 18.10.2007 - 17:12![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |