Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Servitor + Obe? :d
Sasori
post 26.09.2007 - 19:26
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2159

ELooo, mam do Was pytanie mysleliscie kiedys o zrobieniu servitora ktory bedzie pomagal Wam wychodzic z ciala? Bo ja mysle ze to by moglo podzialac sam chce to wyprobowac. Ale poczekam na wasze opinie :D
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sanctuary
post 29.09.2007 - 18:32
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2152

servitory...no TEGO to tutaj spodziewac bym sie nie spodziewal ;]

servitory to czastka naszej energii i umyslu.jest pod naszym buteem i ma spelniac nasza wole.ale to ''cos'' ma jeszcze czastke naszego umyslu i instynkt, tzn ze chce wolnosci.Im potezniejszy serv tym wieksza szansa na aqtak z jego strony w tworce........servitory hmmm......w oobe?bardzo prosze ale radze zaprogramowac system autodestrukcjii i przebadac dzialalnosc polecen dla nich, gdy karzesz mu by ci wylolal oobe to cie w nim zabic moglby....hmmm....a autodestrukcja nei pomoze bo musi wykonac poprzednia instrukcje.tyle wiem o tym z neta, opowiesci, wlasnych doswiadczen....
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 29.09.2007 - 23:30
Post #3

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Raz pozwolilem sobie na eksper w obecnosci AP.Osiodlalem czyjes cialo astralne -. a potem go napuscilem na mnie.Zsiekal mnie na drzazgi.Odechcialo mi sie .
Mam teraz fajne monstrum wklejone w dynie.Wylazi jak je zawolam. Za zadanie ma pilnowac rowery w nocy i rozsmieszac.
Jesli sie nie postrzega ruchow astralnych w realu nie ma sie co za to brac ,bo nie widac co to cos robi.
Male psinco , czasami zamienia sie w zagubione aspekty ,bedac przyczyna omamow. .Tych zag. aspektow mamy sami pelno i nalezy dbac, by sie je pozbyc.
Pozdro
Przypomnialy mi sie ustawienia rodzinne Hellingera cz masa zabiegow psychoterapeltycznych. Sam tworze placki kolorowe w czasie pracy na scianach.Twory astralne tworzymy codzienniie z naszym cialem astralnym jak i bez niego i jakos zyjemy.Kto ma mocne nerwy moze robic co chce.Tyle ze rodzina moze troche ucierpiec.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic