|
Na początku chciałem przestrzec potencialnych szyderców przed pisaniem głupich postów typu " tacy dorośli a bajki oglądają" przed wcześnijejszym nie obejrzeniem tej mangi . No więc opowiem jak to było u mnie . Dostałem film od kolegi pewien okres czasu temu (: smiałem się tak jak pewnie teraz niektórzy z was.hehe ale on mi mówi: najpierw zobacz potem komentuj, z pokorą w głosie, więc poszedłem do domu połozyłem płyte na szafce i tak leżała przez prawie całe wakacje, 2 dni przed koncem zauważyłem tą płytę,mówie co mi szkodzi, robota skończona, nauka się niedługo zacznie więc trzeba znaleźć sobie zajęcie (: No i włączyłem 1 odcinek napisy zlewają się z napisami chińskimi czy chuj wie jakimi ,ale jakoś zleciało .Powiem szczerze za wiele emocji we mnie nie wzbudził,ale jak to każdy pierwszy odcinek wsadziłem 2,3,4,5.......10 o k*** X_x skończyła mi się płyta z 25 -oma odcinkami obejrzałem ją całą w jeden dzień -odcinek około 20minut. I tak do 155 potem zaczyna się historia rozbiezna z mangą i niestety wyszła z tego jedna wielka chujnia, lecz od pewnego czasu znów wychodzi (: Oglądałem po kilkanaście odcinków dziennie,istny narkotyk, mnienam stwierdzić że żaden "film" tak mnie nie wciągnał i nie dał tyle radości z ogladania co ten ,wiec czy duzy czy mały i nie masz przez najbliższe 2 tygodnie żadnych "nowanych obowiązków" z całego serca zachęcam.Bajka jak bajka ale mądra bajka z ciekawą fabułą robi naprawde mocne wrażenie p.s Przestrzegam przed oglądaniem w roku szkolnym :) uhahahaha sry za błedy
|