Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Rewolucja Forum!, Trzeba Coś zrobić !!!
boski
post 30.09.2007 - 20:37
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2040

Cześć OOBEboki! Tak sobie pomyślałem , po ponownym obejrzeniu Zeitgeista i usłyszeniu fragmentu filmu Network http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok...ted&search=

że Czas się WKURWIĆ!!!!!!!! DO SZALEŃSTWA!!!!!

JESTEŚMY OD DZIECKA NIEWOLNIKAMI TEGO SYSTEMU!!!! PIERODOLONA RELIGIA KATOLICKA ZAMYKA NAS W GRZECHU PIERWORODNYM!!! I CAŁE ŻYCIE KAŻE TŁUMIĆ NASZE RZĄDZE W IMIĘ SKROMNOŚĆI I ŻYCIA W POCZUCIU WINY ZA , SEKS , CHĘC BOGATEGO ZYCIA , ODDZIELENIE OD BOGA! PODCZAS GDY JEJ GŁOSICIELE ŚMIEJĄ SIĘ ROBIĄC WSZYSTKO CO CHCĄ ZA KURTYNĄ! WYSYŁAJĄ NAS NA WOJNY PRZECIW SOBIE BY WYPEŁNIAĆ WŁASNE KONTA BANKOWE PIENIĘDZMI KTÓRYCH NIE POTRAFIĄ PRZEŻREĆ!

ONI STERUJĄ NASZYMI DUSZAMI..WPĘDZAJĄC JE W NIEWOLĘ WIELOKROTNYCH WCIELEŃ , KRADNĄC IM MOŻLIWOŚĆ ZDROWEGO ROZWOJU NA TEJ AKURAT PIĘKNEJ PLANECIE...

RODZIMY SIĘ JAK KURCZAKI NA FERMIE TWORZĄC CHORY ORGANIZM ! WYKORZYSTUJĄ NAS DO BUDOWY TEGO WIĘZIENIA .... Z KTOREGO JEDYNĄ UCIECZKĄ JEST ŚMIERĆ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=A4NpOcpPcZA (FRAGMENT FILMU BARAKA)
(włączcie ten link i czytajcie dalej)

DZIŚ NAD RANEM MIALEM SERIE WYJŚĆ W NIETYPOWYM STYLU -SNU NA JAWIE Z PELNĄ ŚWIADOMOSCIĄ WIDZĄC OBRAZY I SŁYSZĄC DŹWIĘKI , WIDZIAŁEM PRZENIKAJĄCE SIĘ RZECZYWISTOŚCI WŁASNYCH KONSEKWENCJI WYBORÓW , WIDZIAŁEM JAK TE STRUKTURY TRZYMAJĄ NAS W KLATCE , OPÓŹNIAJĄC WZROST MILIARDOM ŚWIADOMOŚCI PRZEZ TYCH KTÓRZY ZNAJĄ TE MECHANIZMY .

NIE BÓJMY SIĘ MÓWIĆ OTWARCIE O TYM CZEGO DOŚWIADCZAMY ! I KRYTYKOWAĆ SYSTEMU W KTÓRYM ŻYJEMY. DOSYĆ TEJ KIEPSKIEJ SZOPKI O NOWOCZESNYM ŚWIECIE NA KREDYT ZASTRASZONYM SYMULOWANYM TERRORYZMEM! GDZIE NAUKA ODKRYŁA -ŻE JESTEŚMY KUPĄ GÓWNA KTÓRE MOŻNA ZABIĆ! A WSZECHŚWIAT TO PUSTKA BEZ KOŃCA I SENSU!

ZAMYKA NAM SIĘ DZIOBY , BO WIEDZĄ ŻE WIELU PO DRUGIEJ STRONIE ZNA PRAWDĘ !
TAKICH JAK MY PALONO NA STOSACH! ZAMYKANO W ZAKŁADACH PSYCHIATRYCZNYCH , OŚMIESZANO NISZCZONO ..... A WIELU Z NAS NADAL SIE BOI KONSEKWENCJI ...ŻE STRACI PRACĘ RODZINĘ PRZYJACIÓŁ! ZROZUMCIE ŻE TO WSZYSTKO NIE MA SENSU JEZELI BEDZIEMY SIE DALEJ OKŁAMYWAĆ! ŻE TEN ŚWIAT JEST W PORZĄDKU! PO CHUJA NAM PRACA , EMERYTURA , PSEUDO ZNAJOMI SKORO NASZE JA JEST ZDUSZONE W ŚRODKU I PO RAZ KOLEJNY WALCZY O WOLNOŚĆ KTÓRĄ MU ZABRANO.

MOŻEMY MIEĆ WSZYSTKO W FIZYCZNYM ŚWIECIE , JEŚLI ZBURZYMY TO CO NAS ZNIEWALA! SAMI PILNUJEMY SIĘ W TEJ PUŁAPCE , PODKŁADAJĄC SOBIE NOGI , OCENIAJĄC KRYTYKUJĄC. TAKICH JAK MY MOŻE BYĆ WIĘKSZOŚĆ!

JESTEŚMY CZĘŚĆIAMI TEJ Z SAMEJ WIECZNEJ WSZECHMOCNEJ ŚWIADOMOŚCI KTÓRA ROZPRYSNĘŁA SIĘ W WIELKIM WYBUCHU ABY POWSTAŁY KOLEJNE WSZECHŚWIATY Z NOWYMI ŚWIADOMOŚCIAMI...

PRZYSZEDŁ CZAS BY MÓWIĆ O TYM OTWARCIE!!!
KTO NIE CZUJE SIĘ NA SIŁACH NIECH SIĘ NIE ZMUSZA WIDOCZNIE NIE JEST JESZCZE GOTOWY. NIECH TYLKO WIE ŻE POWINIEN DĄŻYĆ DO WYZWOLENIA I WALCZYĆ NAWET MAŁYMI ŚRODKAMI. POCZĄWSZY OD WŁASNEGO OTOCZENIA...NIECH MEDIA , SZKOŁA , ORTODOKSYJNI RODZICE , CZY ZNAJOMI NIE ŚCIĄGNĄ DO W DÓŁ...... NIECH PODĄŻA KU WŁASNEJ WOLNOŚCI!!!!!

CO BY SIĘ NIE STAŁO , CHOROBA LEKARZE , STUDIA PROFESOROWIE , KOŚCIÓŁ KSIĘŻA , RODZINA PARTNERZY ŻYCIOWI NIE ZBURZĄ JEGO "Ja"... NIKT Z TZW. AUTORYTETÓW

NAGRODĄ ZA WYSIŁEK I ODWAGĘ BĘDZIE WEJŚCIE NA WYŻSZY POZIOM BEZ OGRANICZEŃ , BEZ STRACHU, W OPARCIU O WŁASNE DOŚWIADCZENIE TEGO CO DOBRE I SŁUSZNE....

WSZECHŚWIAT CZEKA NA TWOJĄ DECYZJĘ....

http://www.youtube.com/watch?v=NCdIRjMFz7g...ted&search=

Polecam film BARAKA który w pięknych obrazach ukazuje to czego nie sposób opisać słowami....

ps. A oto lista mentalnych krat które należy umieć ignorować wbrew obiegowej opinii....

1. MEDIA - NAJSILNIEJSZA WŁADZA NAD UMYSŁEM - MASZYNA PROPAGANDOWA - ZŁODZIEJ ROZUMU
Przykładem jest ogłupiałe amerykańskie społeczeństwo przekonane o swojej wyższości na świecie.
Jako były student dziennikarstwa i marketingu ujrzałem te struktury od wewnątrz , dzięki czemu nie zamierzam być niczyjim dziennikarzem.

2. POLITYKA- Nie ma znaczenia czy Prawica czy Lewica - Demokracja to mit dający iluzję wyboru i wpływu na losy kraju. Obecnie w Polsce na zmianę dzielą się władzą , w tegorocznych wyborach widać jak płynna jest między nimi granica poglądów. Prawa Kobiet i mniejszości seksualnych to stałe karty manipulacji społecznej. Szkoda też czasu i energii na polityczne dyskusje.

3. Mundre Książki - Mówiąc o książkowej wiedzy trzeba bardzo uważać. Ktos kto chwali się ze przeczytał ich wiele może być bardziej popaprany niż ten co żadnej nie widział na oczy...
Edukacja to nic innego jak przyjęcie cudzych pogladów i powszechnych opinii.
Trzeba mądrze wybierać to czym się zaśmiecamy. To samo dotyczy internetu ...póki co wolnego pola wymiany pogladów...z wieloma haczykami...

4. Nie dajĘ gotowych rozwiazań jedynie CHCĘ ŻEBYŚCIE SIĘ WKURWILI!!!!!!!!!!

WKRÓTCE CIĄG DALSZY..... Pozdrawiam boski
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Noble
post 30.09.2007 - 20:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

ja tam powiem krótko, że jestem wkurwiony!
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- boski   Rewolucja Forum!   30.09.2007 - 20:37
- - Sanctuary   http://www.teledyski.us/1956,proletaryat_8...zy_by...   30.09.2007 - 20:45
|- - boski   Tu jest wersja youtubowa tamta mi się nie otwier...   30.09.2007 - 21:07
- - Dusza   A ja sie nie bede wkurwial,,,,, bo po wkurwieniu t...   30.09.2007 - 21:11
- - Artur_flyer   BOSKI mocno, mocno, mocno. Aż mnie zatkało, nie ...   30.09.2007 - 21:13
- - Yybcia   KUr...WA ludzie wokoło nas to ciemnogród. Pomó...   30.09.2007 - 21:14
- - cr4sher   Bardzo dobrze to ująłeś. Jeżeli chodzi o mnie ...   30.09.2007 - 21:15
|- - Zbyszek   No to jak co zrobic ,by co wyszlo?   30.09.2007 - 21:23
||- - cr4sher   CYTAT(Zbyszek @ 30.09.2007 - 22:23) ...   30.09.2007 - 21:56
||- - Zbyszek   Dobra koncepcja. No to jak to zrobic zeby zobaczyl...   30.09.2007 - 21:59
||- - cr4sher   Przez mówienie prawdy, przez własną osobowość...   01.10.2007 - 16:36
|- - leon   Tu wcale nie chodzi o nasz system,tego czy innego ...   01.10.2007 - 16:17
- - twistoid   Dowaliłeś do ognia.Ciepło ciepło :)   30.09.2007 - 21:44
- - Noble   Jak to co qrwa odkryc cialka :D   30.09.2007 - 22:14
|- - Zbyszek   To sie zeszlismy.Przy schizofreni jest to jedna ze...   01.10.2007 - 00:48
- - Aloha Surfer11   ALL U NEED IS LOOOVE!!! ...ludzie nie...   01.10.2007 - 02:22
|- - boski   CZAS SIĘ "WKURWIĆ" OZNACZA , UWOLNIĆ...   01.10.2007 - 13:26
- - kamil   wiele z tego co pisze boski przeczytałem w ksią�...   01.10.2007 - 14:02
- - leon   Boski jestem pełen podziwu,wkurwiłeś się na to...   01.10.2007 - 16:11
3 Stron V   1 2 3 >

Go to the top of the page
Start new topic