Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierd*lony Lipiec, pomoc w wyjaśnieniu zagadki.
marcinekk
post 30.09.2007 - 17:23
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1639

Witam. Od jakiegoś czasu próbuję wytłumaczyć pewne zjawisko występujące w mojej rodzinie, jednak nie mam pojęcia co to może być. Otóż:

W mojej rodzinie od strony taty, większość nieszczęść, miało miejsce w lipcu. W latach 60tych w lipcu zmarła babcia taty, oraz dziadek. Później jego ciocia. Pradziadek też zmarł w lipcu. Bodajże w 1970r. tragicznie został zastrzelony jego ojciec, również był to lipiec. 6 lat temu zmarł po operacji mój "przyszywany" dziadek, czyli ojczym mojego taty. Była końcówka lipca. W tym roku 10 lipca, siostra mojego taty zginęła w wypadku drogowym.
Pomóżcie mi wytłumaczyć, co za lipcowe fatum krąży nad rodziną? Wszelkie nieszczęścia (niekoniecznie śmierć) zdarzają się w lipcu. Można by powiedzieć, że oni wierzą w coś takiego i może dlatego tak się dzieję, ale przecież siostra mojego taty nie wierzyła w żadne niewyjaśnione zjawiska.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 30.09.2007 - 21:42
Post #2

Guests

Ja bym to nazwał "fatum" . Są osoby zajmujące się odczynianiem ,może popróbowałbyś .Nic nie szkodzi spróbować . Poza tym moiżliwe,że nastawienie ogółu członków rodziny ""ściąga"" nieszczęścia w danym okresie .Zmiana nastawienia ???
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic