CYTAT(Kajetanmalyevil @ 30.09.2007 - 21:23)

A takie pytanie bierzesz jakies uzywki typu marihuana,alkochol cos po czym bys mugl miec niehec albo kaca cos co ci szkodzi moja rada to kup sobie te leki na pogode,albo przestan cos pic brac (o ile bierzesz),morze jakies jedzenie co zaszkodzi,albo tak jak powiedzial ci kolega wyzej zrob sobie badanie krwi.
Nie biorę i nigdy nie brałem, nie palę, nie piję. Jedzenie tym bardziej nie mogło zaszkodzić. Po co mi badanie krwi jak to się zaczęło dziać od momentu prób z oobe. Ja potrzebuje wyjaśnień, bo w przypadki nie wierze.
CYTAT(set.h @ 30.09.2007 - 23:00)

Sory feni ale powiem że ci jakaś psychozą odwaliło. Pomyśl tyle ludzi wychodzi a akurat ciebie coś zjada. Bez sensu. Autosugestia nic wiecej. Zresztą powód zmeczenia to prawdopodobnie prosta sprawa mało snu, szkoła nawet pora roku jesień powoduje podobne odczucia. Zupełnie nie rozumiem jak się można bać świadomych snów.:D
Przepraszam cię bardzo ale skąd taki zbieg okoliczności, że po 2 dniach nagle się tak poczułem ? Po 2 na necie sporo takich informacji więc sam ich nie wymyśliłem. Jak mało snu, śmieszy mnie to wynajdujecie coś co mnie nie dotyczy, powtarzam, nie biorę, nie pije, jedzenie też ok., śpię tak jak zawsze, od tamtego momentu nie próbuje oobe. Ja się świadomych snów nie boję, gdyż praktycznie mam je codziennie ale z oobe się nie bawię.
CYTAT(daywalker @ 01.10.2007 - 00:50)

W jaki sposób niby odczuwasz to wysysanie energii? I w którym miejscu. po 12h snu to każdy człowiek byłby senny i zmęczony. Sen powinien być równomierny. A skoro ty poprzez próby zaburzyłeś ten cykl, to się nie dziw. Po czasie ci to minie, i sie przyzwyczaisz. Pozatym w większości podpisuje sie pod Sethem.
Od tego trzeba zacząć, że niczego nie zburzyłem!!! Sen jest taki sam po 8h najmniej, nie testowałem 4+1 i nic nie robię takiego. No nic zobaczymy.