|
Oj troszkę tego było. Długo się zastanawiałem, tzn. głównie czytam książki związane z parapsychologią itp. no wiecie:) tematy o których piszemy na forum.
Pamiętacie może film K-Pax? Otóż oświadczam wszem i wobec, że to co pokazano w filmie to nie koniec historii. O przygodach Prota powstały trzy książki, niestety tylko jedna doczekała się ekranizacji. Oto kolejne dwie.
"Na promieniu światła"-Gene Brewer "Światy Prota"-Gene Brewer
LUDZIE GORąCO POLECAM. Ja dosłownie połknąłem te książki, (nigdy nie przeczytałem tak szybko książki) Siedziałem i czytałem z wypiekami na twarzy, mówię wam niesamowita historia. Niestety to tylko fikcja ale mi to nie przeszkadzało. I KOLEJNA Trylogia, czekajcie muszą być fanfary, dam da da dammmm!!!
Neale Donald Walsh '' Rozmowy z Bogiem, cz1, cz2, cz3''
Naprawdę polecam, gorąco polecam (nie bójcie się to nie jest jakiś tam bełkot katolickiego księdza hehe) . ZAJE*ISTA, WYJE*ANA W KOSMOS KSIĄŻKA, kto czytał ten wie hehe.
Fragment:
N.D.W To ciekawe, że rozmowa z Tobą nasuwa mi więcej pytań niż otrzymuję odpowiedzi. Teraz chcę się zapytać i o politykę i o seks!
Bóg: Niektórzy twierdzą, że różnica między jednym a drugim polega na tym, że w polityce nikt się z tobą nie pierd....
N.D.W Stop! Chyba nie zamierzasz wypowiadać tu żadnych bezeceństw?
Bóg: Cóż przyznaję, że chciałem cię trochę zgorszyć.
N.D.W Hej!, hej! Wolnego! Takie rzeczy Bogu nie przystoją!
Bóg: A wam wolno? ..... Rozumiem, musisz bać się Boga, aby Go nie obrażać. A zresztą, kto mówi, że mnie gorszy proste słowo? Poza tym , nie zastanawia cię, dlaczego wyraz oznaczający dla wielu najbardziej namiętne przeżycie seksualne, stanowi zarazem najcięższą obelgę? ...
Dobra to znowu ja piszę Artur hehe. Cytaty mógłbym mnożyć i mnożyć. Książki te naprawdę otworzyły mi oczy na wiele spraw. QRWAA, dzięki Walshowi przestałem się bać!!!
Nie ważne czy autor sam sobie to wszystko wymyślił czy jak twierdzi naprawdę nawiązał kontakt telepatyczny(channeling, po polsku kanałowanie hehe) z jakąś wyższą istotą. Mam to gdzieś, liczy się treść hehehe, liczy się przekaz
GORĄCO POLECAM- Artur_flyer
|