oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> WILD, Moja Technika -Sprawdzcie...
paciorek
post 18.11.2006 - 17:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

"Świadomy sen uzyskany techniką WILD (Wake Induce Lucid Dream) należy do najbardziej ekscytujących doświadczeń, których doświadczyć możesz poza ciałem. Zaznaczam jednak, że doświadczenie tego typu snu wykracza poza zakres możliwości i cierpliwości początkującego."
cytat z poratalu "Poza Cialem"

Co do jednego z tego tekstu nie moge sie zgodzic czyli do "...wykracza poza zakres mozliwosci i cierpliwosc poczatkujacego". Dzieki mojej metodzie WILD'a moze osiagnac nawet osoba poczatkujaca.

Czym rozni sie WILD od LD?
Otoz LD dostajemy w trakcie snu poniewaz o tym ze snimy uzmyslawiamy sobie w czasie snu. W WILD jest inaczej poniewaz swiadomie przechodzimy z jawy do snu.

Dlaczego napisali ze trudne dla poczatkujacych?
Poniewaz aby przejsc ze stanu jawy do snu trzeba wiele samozaparcia. Kazdy poczatkujacy zasypia w polowie wywolywania WILD'a. Poprostu nie potrafia sobie wizualizowac jeden rzeczy przez np. 15 minut.

Dlaczego się nie zgadzam?
Poniewaz opracowalem metode ktora pomoze nawet poczatkujacemu osiagnac stan WILD. Jest potrzebna tylko jedna rzecz! Jaka? Umiejetnosc wejscia w bardzo gleboki stan medytacji.

Zaczynamy!

Najpierw kladziemy sie wygodnie na lozku i wprowadzamy w dosc gleboki stan relaksu. Nastepnie wykorzystujemy jedna z metod wejscia do astrala czyli zaczynamy spadac w dol!
Spadamy tam dlugo az nie uslyszymy pierwszej hipagongi. Nastepnie wybudzamy sie bardzo gwautownie. Mozna sie zerwac z lozka albo jak wolimy gwautownie otrzasnac. To jest prawie takie wyrzucenie z astrala. Dzieki temu jestesmy pewni ze nie przespimy calej nocy. Smile

Teraz kladziemy sie w takiej pozycji w jakiej zwykle zasypiamy. Odprezamy sie. Zaczynamy sobie przez 3 minuty powtarzac "Będe mial LD" (nie spogladamy na zegarek tylko poprostu z wyczuciem no i oczywscie powtarzamy w myslach a nie na glos) Razz nastepnie wizualizujemy sobie rozluznienie calego ciala. Kolejnym krokiem jest znowu powtarzanie sobie ale tym razem 5 minut "Będe mial LD". Gdy czujemy ze mamy paraliz przechodzimy do nastepnego punktu, jesli nie to powtarzamy ostatni krok az do skutku. Teraz musimy skupic sie na pewnej wizualizacji. Np. mozna sobie wyobrazic ze jezdzisz na motorze, jednak pamietac trzeba aby caly czas marzyc o jednym. Mysle ze po jakis 10-15 minutach powinnismy przeniesc sie w stan WILD.

Powodzenia!

Ten post edytował paciorek 18.11.2006 - 17:19
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
wert
post 24.11.2006 - 08:10
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

polish rem-dreamer :
sklada sie z 2 czesci:
czasownika ktory wlacza lampke co wybrany przez ciebie czas(12zl)
lampka ustawiona tak by swiecic w oczy(10zl)
zapach samochodowy o zapachu lasu(5zl)
i w ten sposob mamyn siwcenie w oczy i zapach ziol:P

+Quote Post
SORROW
post 24.11.2006 - 20:17
Post #3

Guests

CYTAT(wert @ 24.11.2006 - 08:10) *
polish rem-dreamer :
sklada sie z 2 czesci:
czasownika ktory wlacza lampke co wybrany przez ciebie czas(12zl)
lampka ustawiona tak by swiecic w oczy(10zl)
zapach samochodowy o zapachu lasu(5zl)
i w ten sposob mamyn siwcenie w oc zy i zapach ziol:P

Budzi skojarzenia z reklamą "ruskiej" viagry ;) ,a tak poważnie - jeżeli coś sprawdza się w praktyce ,to jest warte polecenia .Jak ktoś ma podobne pomysły ,to walcie śmiało.Pozdro.

+Quote Post
Zbyszek
post 03.01.2007 - 17:14
Post #4

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Przez lata mialem chory kregoslup. Kladlem sie wtedy na deskach do spania.Latami bylem czujny we snie. Teraz jest mi ciezej, Krzyz nie boli i jakos deski mi nie straszne.

By nie zasypiac klade sie na waskiej desce i gdy trace swiadomosc ,rece spadaja mi na boki,podloge a ja znowu jestem czujny.

a jakby poprzybijac gwozdzie i rozsypac rozbite szklo ........

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park