oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pomocy!, największe obawy w oobe
patrycjaaa
post 04.10.2007 - 17:05
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Napisze w skróbie. Jakiś czas temu zainteresowałam się tematem oobe i bardzo chciałabym spróbować wyjść z ciała, zobaczyć jak to jest, przekonać się, ale nawet boje się zacząć prób.... Prawda jest taka że kazdy z was pisze co innego, jeśli ktoś zadaje jakieś pytanie na forum chcąc uzyskać na nie konkretną jednoznaczną odpowiedź to tej jednoznacznej odpowiedzi nie ma bo każdy ma jakąś swoją odpowiedź na dane pytanie i żadko zdarza sie ze dane odpowiedzi się pokrywają. i dlatego boję się eksperymentować z oobe- bo nie wiem co tak naprawde moze mnie TAM spotkać, jakie mogą być tego konsekwencje. Mam pewne obawy np czy będąc w stanie oobe (w swoim ciele astralnym) mozna skrzywdzić kogoś? np osoby ktore przebywają ze mną pod jednym dachem? oczywiście ja nie chciałabym ich skrzywdzić ale czy istnieje taka możliwość ze jednak moge to zrobić- jakby wbrew sobie? ze jakiś wewnętrzny głos mi powie zeby zrobić im krzywde? co wtedy? czy np jakiś "zły duch" tak w przenośni pisząć- moze zająźć moje ciało fizyczne i nim w jakiś sposob kontrolowac? ja wiem ze te pytania mogą wam sie wydać głupie i niedorzeczne ale ja o tym pisze bo to są moje dwie największe obawy, nie chciałabym nikogo skrzywdzić ani tez nie chciałabym aby jakaś "zła energia" weszła w moje ciało fizyczne. chciałabym sprobować oobe ale po prostu najzwyczajniej w świecie boję sie nawet sprobować. Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na moje pytania??? ktoś kto rzeczywiście ma coś konkretnego w tej sprawie do powiedzenia. i jeszcze jedno.... wiem ze istnieje ryzyko ze mogę spowrotem trafić do nieswojego ciała fizycznego? co wtedy ? uda mi się z niego wyjść? co w tym czasie będzie się działo z moim cialem fizycznym? prosze odpowiedzcie, nawet jeśli te pytania wydają wam sie głupie i bezsensowne. chciałabym sie pozbyć tych obaw o ile to w ogole mozliwe.... pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
liber
post 04.10.2007 - 17:20
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik