|
|
04.10.2007 - 17:05
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Napisze w skróbie. Jakiś czas temu zainteresowałam się tematem oobe i bardzo chciałabym spróbować wyjść z ciała, zobaczyć jak to jest, przekonać się, ale nawet boje się zacząć prób.... Prawda jest taka że kazdy z was pisze co innego, jeśli ktoś zadaje jakieś pytanie na forum chcąc uzyskać na nie konkretną jednoznaczną odpowiedź to tej jednoznacznej odpowiedzi nie ma bo każdy ma jakąś swoją odpowiedź na dane pytanie i żadko zdarza sie ze dane odpowiedzi się pokrywają. i dlatego boję się eksperymentować z oobe- bo nie wiem co tak naprawde moze mnie TAM spotkać, jakie mogą być tego konsekwencje. Mam pewne obawy np czy będąc w stanie oobe (w swoim ciele astralnym) mozna skrzywdzić kogoś? np osoby ktore przebywają ze mną pod jednym dachem? oczywiście ja nie chciałabym ich skrzywdzić ale czy istnieje taka możliwość ze jednak moge to zrobić- jakby wbrew sobie? ze jakiś wewnętrzny głos mi powie zeby zrobić im krzywde? co wtedy? czy np jakiś "zły duch" tak w przenośni pisząć- moze zająźć moje ciało fizyczne i nim w jakiś sposob kontrolowac? ja wiem ze te pytania mogą wam sie wydać głupie i niedorzeczne ale ja o tym pisze bo to są moje dwie największe obawy, nie chciałabym nikogo skrzywdzić ani tez nie chciałabym aby jakaś "zła energia" weszła w moje ciało fizyczne. chciałabym sprobować oobe ale po prostu najzwyczajniej w świecie boję sie nawet sprobować. Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na moje pytania??? ktoś kto rzeczywiście ma coś konkretnego w tej sprawie do powiedzenia. i jeszcze jedno.... wiem ze istnieje ryzyko ze mogę spowrotem trafić do nieswojego ciała fizycznego? co wtedy ? uda mi się z niego wyjść? co w tym czasie będzie się działo z moim cialem fizycznym? prosze odpowiedzcie, nawet jeśli te pytania wydają wam sie głupie i bezsensowne. chciałabym sie pozbyć tych obaw o ile to w ogole mozliwe.... pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() |
04.10.2007 - 19:55
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
prosił bym autorke tego postu o przytoczenie textu z którego dowiedziała się że "wie ze moge trafić do innego Ciała po powrocie" kolejna żecz. Jesli pisze, że wie ze ona może trafić do innego Ciała to po co pyta czy ktoś może wejść do niej jak niby wie o tym, kolejne Monroe próbował i ktoś za pomocą jego ciała mówił więc niejako poniekąd ktoś inny był w jego Ciele
i na koniec :) z humorem ale czarnym:D błahahaha nigdy Ci się dziewczyno wyjść nie uda i ja to wiem i daj sobie spokój bo jesteś bardzo przyziemna i jak piszesz że nawet boisz się próbowac a jak wiadomo strach przed oobe wyjściem jest najwiekszą przeszkodą więc niedaje szans nawet najmniejszych, zacznij od snów i stopniowo dawkuj kolejne etapy a nie od razu oobe. jak chcesz wyjsc musisz sie pozbyc strachu a strachu najłatwiej pozbyc sie w kontrolowanym przez ciebie snie:) |
|
|
|
patrycjaaa Pomocy! 04.10.2007 - 17:05
liber -nie możesz nikogo skrzywdzić ani zabić
-nic ci... 04.10.2007 - 17:20
Kuba32 Po pierwsze to Witam :D
A po drugie żadna ... 04.10.2007 - 17:22
twistoid Liber dobrze napisał próbuj śmiało wszyscy wyc... 04.10.2007 - 17:24
Ketrab CYTAT(twistoid @ 04.10.2007 - 18:24)... 04.10.2007 - 17:37
Artur_flyer CYTATczy będąc w stanie oobe (w swoim ciele astr... 04.10.2007 - 17:42
twistoid :)Bartku kochany ja w to nie wierze po prostu tak ... 04.10.2007 - 17:45
Dusza nie , nie nie i nie
zapomnialem dodac
nie 04.10.2007 - 18:01
OBE Maniak CYTAT(kater @ 04.10.2007 - 20:55) pr... 04.10.2007 - 20:13
patrycjaaa CYTAT(kater @ 04.10.2007 - 20:55) pr... 04.10.2007 - 20:37
luchessi Ee niema takiego autorytetu na ziemi ktory moglby ... 04.10.2007 - 21:43
kater Dzięki Dareczku to po pierwsze, po drugie zwracam... 05.10.2007 - 11:20
daywalker Kater świadomość we śnie a świadomość któr... 05.10.2007 - 13:39
kater niezrozumiałes mnie troche, chodziło mi o to, ab... 05.10.2007 - 17:03
luchessi Ta wizualizacja moze miec odmienne skutek, ale to ... 05.10.2007 - 17:36![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |