CYTAT(kater @ 04.10.2007 - 20:55)

prosił bym autorke tego postu o przytoczenie textu z którego dowiedziała się że "wie ze moge trafić do innego Ciała po powrocie" kolejna żecz. Jesli pisze, że wie ze ona może trafić do innego Ciała to po co pyta czy ktoś może wejść do niej jak niby wie o tym, kolejne Monroe próbował i ktoś za pomocą jego ciała mówił więc niejako poniekąd ktoś inny był w jego Ciele
i na koniec :) z humorem ale czarnym:D błahahaha nigdy Ci się dziewczyno wyjść nie uda i ja to wiem i daj sobie spokój bo jesteś bardzo przyziemna i jak piszesz że nawet boisz się próbowac a jak wiadomo strach przed oobe wyjściem jest najwiekszą przeszkodą więc niedaje szans nawet najmniejszych, zacznij od snów i stopniowo dawkuj kolejne etapy a nie od razu oobe. jak chcesz wyjsc musisz sie pozbyc strachu a strachu najłatwiej pozbyc sie w kontrolowanym przez ciebie snie:)
tekstów przytaczać nie będę bo nie wiem już na których to było stronach, ale wiem to właśnie z książek Monroe. I wiem że zajęcie innego ciała jest możliwe jednakże na bardzo krótko, a ja o to zapytałam bo nie chciałam jedynie wierzyć teorii, chciałam też zobaczyć co sądzą o tym ludzie którym już się udało wyjść ze swojego ciała fizycznego. i na konieć :) do twoich przyziemnych informacji- w ld znajdowałam się już bardzo często i raz udało mi się wyjść ale tylko na 2 minuty, więc nie jestem jednak taka przyziemna jak ci sie wydaje. Pozdrawiam.