|
Hehe dziwne pytanie , Niktórzy powiadają że Ketrab= Zło, ale mówią także że w następnej kadencji w rządzie zniknie korupcja,hehe. Na ziemi mamy Wolną wole moim zdaniem przyćmioną przeznaczeniem, dostaliśmy pewne rozeznianie, dzieki któremu potrafimy wyegzekwować Dobro a Zło ,Miłość a nienawiść.Wchodząć do Astrala to my wporwadzamy takie pojęcia, niestety to pytanie rodzi następne pytanie , zawsze jest jakieś dlaczego? Po co żyjemy ? Czy zwierzęta w zabijaniu posługują się tylko intuicją ? czy posługują się w swoim postępowaniu wyższymi celami? K*** pytam ,kto im dał na to pozwoleństwo ? :)Dawno słyszałem że człowiek to tylko dobrze ubrane ,pachnące zwierze ,pobzykać ,zjeśc , potem jeszcze troche pobyzkać, niestety prawda boli, choć my możemy dodać do tej tezy pewne postualty,ale to i tak niewiele zmieni w światopoglądzie Masy . Może zostało nam to po naszych jakże przystojnych przodkach- szympansach, hej Darwine do ciebie mówie ,obyś się mylił ...... Nie spotkałem się nigdy w Poza z żadnym Złem ,jedyne zło jakie tam spotkasz to ja SAM , moje JA ,z doświadczeniami które za każdym razem wchodząc tam chciał bym wymazać z folderu. pozdrawiam
|