oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sposoby Na...
firmasons
post 06.10.2007 - 11:51
Post #1

OBE Maniak 65
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jakie sa sposoby na ladowanie potrzebnej energi do wyjscia? Slyszalem ze mantra jest dobrym sposobem ale czy tylko ? Prosze jezeli ktos wie to niech opisze tu swoje propozycje ;)

Pytam sie bo ostatnio mam problem i wydaje mi sie ze po prostu moje paliwo skonczylo sie a mianowicie od dluzszego czasu nie jestem w stanie osiagnac nawet stanu wibracji nie mowiac juz o samym wyjsciu dodam ze jakis czas temu przychodzilo mi to z latwoscia przy metodzie 4+1 teraz po prostu zasypiam i problem powtarza sie jakis czas...strasznie frustrujacy problem. Wczesniej moglem a teraz nie ? Mysle wiec na tej podstawie ze jest to problem z energia potrzebna na opuszczenie ciala...czy sie myle ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Tonike
post 06.10.2007 - 13:39
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A ja polecałbym trochę dłużej pospać przy 4+1, 5 lub 6 godzin przy czym krócej się rozbudzać
(np. 10-20 min). Popróbować z pozycją (na boku, plecach, plecach z przesuniętą głową). Albo/lub/i dorzucić do pieca motywacji- wyznacz sobie większy cel związany z obe ( chce wychodzić by...).

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park