oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanie O Lęki
patrycjaaa
post 06.10.2007 - 15:04
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam ponownie. Otóż przyszło mi na myśl kolejne pytanie- w oobe kiedy jesteśmy bytem astralnym kierujemy za pomocą myśli np wystarczy pomyśleć o unoszeniu się wyżej w gore i unosimy sie, a co jeśli wtedy przez moją głowe przemknie jakaś sponatniczna, niezamierzona mysl? czasem tak jest ze do głowy przychodza nam jakby niezamierzone myśli (w świecie fizycznym). i może uznacie że to głupie, wcale bym sie nie zdziwiła- ale tutaj obawiałabym sie swoich wierzeń religijnych. Czytałam ze w oobe wszystkie lęki (jak nigdy wcześniej w świecie fizycznym) zostają wyeksponowane i wydobyte, nawet te podświadomo o których wcześniej nie zdawaliśmy sobie sprawy- np jeśli ktoś boji sie psów to moze pojawić sie wielki ogromny pies ktory bedzie chciał nas niby pogryść, jeśli ktoś boji się pająkow to bardzo prawdopodobne ze w pomieszczeniu na ścianach czy suficie pojawią się pająki itp a prawdopodobnie pojawi sie to wtedy kiedy ktoś o tym pomysli. wiadomo że strach towarzyszy człowiekowi przynajmniej przy początkowych wyjściach i zmniejsza się wraz ze wzrostem liczby wyjść. Wiem ze piszecie ze należy porzucić to w co się dotychczas wierzyło, należy przejrzeć system swoich wierzeń (wspominam o tym tu tak dla przykładu) i odrzucić to co jest nam niepotrzebne, na nowo go przejrzec no ale biorąc pod uwage te poczatkowe lęki zakorzenione gdzieś w środku-
czy one mogą sie pojawić jeśli o nich pomyśle??? czy to jest prawdopodobne?? czy jeżeli ktoś pomysli o weżach, pająkach, psach, demonach itp (w zalezności od lęku) to czy to sie pojawi?
jesli tak to jak z tym walczyć? wiadomo ze wolałabym nie myśleć o lękach ale na początku moze być z tym problem, myśle ze rozumiecie.

szczególnie prosze o odpowiedź osoby: daywalker i artur flayer:) ibłagam zeby to byly konkretne odpowiedzi:) pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Eden
post 06.10.2007 - 19:33
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nie jestem daywalker albo Artur flayer, ale ci odpowiem , jedynym znanym mi sposobem na pokonanie lęków jest stawienie im czoła, gdy już będziesz w poza i pomyślisz o demonach/pająkach/nauczycielkach niemieckiego niech się pojawią, a co ci tam! Staw im czoła, spal je laserem z oczu/wezwij Chucka Norrisa lub sam je kopnij z półobrotu, pokaż im, kto tu rządzi! Gwarantuję że nie będą już takie straszne :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park