Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum Przymiera, propozycja nowego działu
Lukasz
post 04.10.2007 - 19:43
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76

I trzeba coś z tym zrobić!

Proponuję dodać dział w którym można rozmawiać o ogólno pojętej ezoteryce, psychotronice czy jak kto to sobie nazywa, myślę że rozruszyło by to forum ale też rozwinęło. Myślę że nie ma się czego bać że temat oobe zniknie, bo jest to główne założenie forum.

Kto chętny to dopisywać się do prośby :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 05.10.2007 - 17:42
Post #2

Guests

HEHE i mam małą prośbę. Jak już podzielicie HP to przyklejcie gdzieś mój temat o UFO hehehe, gdzieś tam zginął w gąszczu różnych jajcarskich wątków.

Dobra koniec, już się nie reklamuję hehe :)

PS> Fakty, przemawiające za realnym istnieniem latających spodków są bardziej jednoznaczne niż te potrzebne do skazania kryminalistów.

- Stanton T. Friedman
+Quote Post
PurpleCat
post 06.10.2007 - 09:32
Post #3

Administrator
Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1

Można by pomyśleć o oobe-pedii http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=96...amp;#entry16033
i tam systematyzować wiedzę z forum.

Albo w ogóle może Encyklopedia Ezoteryczna czy coś podobnego oczywiście bez pseudo wróżek i innych "czarowników".

Wszystko w podobnym systemie jak Wikipedia czyli każdy może zmieniać. Są chętni?
Profile CardPM
+Quote Post
Mishah
post 07.10.2007 - 12:55
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1704

CYTAT(PurpleCat @ 06.10.2007 - 10:32) *
Można by pomyśleć o oobe-pedii http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=96...amp;#entry16033
i tam systematyzować wiedzę z forum.

Albo w ogóle może Encyklopedia Ezoteryczna czy coś podobnego oczywiście bez pseudo wróżek i innych "czarowników".

Wszystko w podobnym systemie jak Wikipedia czyli każdy może zmieniać. Są chętni?

Z tą ezo-wikipedią toś wyskoczył człowieku!!! Zajefajny pomysł- szacun, jestem za.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic