Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Ankieta, weź udział i wygraj OBE tej nocy...
O was
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 76
Goście nie mogą głosować 
MetaPsyche
post 07.10.2007 - 22:52
Post #1

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 703

Szukałem takiego tematu, ale nie znalazłem, więc założyłem. Nawet jeśli podobny był, to dawno, a info o userach wymaga odświerzenia ;) .

Cel sondy (oprócz dowiedzenia się czegoś o was) to przede wszystkim sprawdzenie jaka grupa społeczna (że tak to ujmę) najbardziej interesuje się zjawiskiem OBE.
// Dlatego też proszę moderatorów o nie przesuwanie tego tematu do Hyde-Parku .
Dodatkowo ostatnie pytanie umożliwi łatwiejszy dobór miejsc ewntualnych przyszłych zlotów ;)

Proszę o odpowiedzi zgodne z prawdą...

Przypominam że ankieta jest całkowicie anonimowa...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
OBE Maniak
post 08.10.2007 - 12:31
Post #2

Guests

Ankieta bombastik-fantastik:) Oczywiście się udzieliłem: wiek:33, obszar: lubelskie, płeć: "un" hehehe. Uwielbiam statystykę. Jest una jak kobieta, nigdy nie kłamie... Zachęcam Wszystkich do klikania. No bo co to jest?! Zarejestrowanych Formowiczów bez liku i ciutciut, a udzielających się w ankiecie 20-stu (na 13.18. dnia 08.X.2007) Dalej, zapraszam do klikania i niebiernego zachowania. Kiedyś profesor z antropologii, jakże go mile wspominam, bo był mądry i mimo wysokiego tytułu woda sodowa nie uderzyła mu do bani, luzakiem był i koniaki pił hehehe, powiedział tak: dobra statystyka to najbidniej 10 000 ankietowanych, 1000 też ujdzie, ale 100 to trochę mało. Kurcze! Zarejestrowanych na forum przeszło grubo 2 tysiaki, a udzielających się choćby w ankieci 20-stu! Qrwa mać wstyd jak jasna cholera! Czyli co? Reszta to bierni podglądacze?! A fe! Chuć, w ankiecie się udziel, plis.... Najważniejsze to być zawsze sobą, a nie wtopioną w system bierną elektrodą! Rebelia musi iść wprzódy, robić se ze wszystek jaja, bo inaczej będą nudy i dopadnie nas codzienności proza szara-baja hehehe
DS
+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic