CYTAT(Marcin181 @ 07.10.2007 - 20:57)

Tak w końcu trzeba zrobić porządek na Forum... bo robi sie naprawde wielki Bajzel...
Bajzel się robi, to się zgadza bo Ludzisk brzybywa:) i tematy trzeba rozmnożyć. Różne, przeróżne i różniste tworzyć. Nowe zakładki, nowe tematy, działy... jestem zawsze za FUZJĄ i Łączeniem, nigdy nie dzieleniem. A OBE Drzewo rośnie w tępię logarytmu dziesiątnego... Nawet jeżeli ktoś zarzuci nowy temat typu: "jak nabrać siły, bom suchy i słabym fizycznie jest" jestem "ZA". Oprócz OBE, mamy inne zainteresowania, może nie aż takie pasje jak OBE, ale fajne-zdrowe-odskocznie-uziemiacze, jakże potrzebne by mieć ciężkie buto-nogi i stać mocno na ziemi w trosce o Nasze Duchowy Rozwoju... Jestem cały "ZA"!!! Ketrab zna się np na motocyklach i kurde kiedyś se kupię, jak boga kocham! I jestem ciekaw jaką maszynę se zakupić: czy "sukę", czy "kawę" czy też klasyka-nie-przecinaka:) By dobrze latać i całym wracać trzeba mieć solidne buty-uziemiacze: inne odskocznie umysłu... To tak na marginesie. Wracając do tematu: ja się znam, prócz na OBE na: treningu siłowym, diecie, lekach, ale nie koksie! Znam się na: socjologii, psychologii, antropologii, dbaniu o zdrowie psycho-fizyczne, znam się na diecie, na tym ostatnim to miałem przez wiele lat zajoba:) Kiełki te sprawy, soja, tablice z zawartością składników itp. Znam sie jeszcze na relacjach między ludzkich, umiem niekiedy pomóc w ciężkich sytuacjach emocjonalnych, oj z reszto... nie będę się przechwalał... ale wiem, że na forum jest wielu OBE Maniaków, którzy mają oprócz OBE inne bardziej przyziemnie pasje i warto je uaktywnić i wyanonsować. Forum się rozrastała, to fakt. Przybywa Nowych, a i Starzy, by się nie zanudzić potrzebują niekiedy zdrowej odskoczni-butów. Proponuję maksymalnie, by nie było bajzlu poszerzyć forum o nowe działy. Owszem, adres stronki jest jednoznaczny, a mianowicie: oobe.pl i wyraźnie swoim identem nakierowuje na cud-zjawisko jakim jest OBE, ale, ale... hermetyczności nia jest wskazana. Enklawy, granice, obudowane szuflady... także, uważam by Nasze Forum Rozbudować i otworzyć je na maksa... bo w otwartości i szczerości SIŁA... a i wówczas bajzlu unikniemy:)
DS