oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sposoby Na...
firmasons
post 06.10.2007 - 11:51
Post #1

OBE Maniak 65
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jakie sa sposoby na ladowanie potrzebnej energi do wyjscia? Slyszalem ze mantra jest dobrym sposobem ale czy tylko ? Prosze jezeli ktos wie to niech opisze tu swoje propozycje ;)

Pytam sie bo ostatnio mam problem i wydaje mi sie ze po prostu moje paliwo skonczylo sie a mianowicie od dluzszego czasu nie jestem w stanie osiagnac nawet stanu wibracji nie mowiac juz o samym wyjsciu dodam ze jakis czas temu przychodzilo mi to z latwoscia przy metodzie 4+1 teraz po prostu zasypiam i problem powtarza sie jakis czas...strasznie frustrujacy problem. Wczesniej moglem a teraz nie ? Mysle wiec na tej podstawie ze jest to problem z energia potrzebna na opuszczenie ciala...czy sie myle ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Draq
post 06.10.2007 - 12:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Nie mylisz się, tzn bynajmniej jest tak u mnie. Kiedyś zacząłem praktykować NEW i bardzo pozytywnie wplynęło to na stan paraliżu, ktory osiągałem dzieki metodzie 4+1. Słaby przepływ energii może także doprowadzić do tego że będziesz w transie, ale nie będziesz mógł wyjśc. Wtedy należy sobie darowac technike wibracyjną i wyjśc ciałem astralnym stopniowo podnosząc wszysktie konczyny. Następnie wstajesz i jestes poza. Radziłbym jednak zaczac pracować nad sobą, jezeli chodzi o emocje, blokady energetyczne. Zacznij moze od nowych dróg energii, też tak zaczynalem nastepnie opracowałem własne ćwiczenia. Pozdrawiam.

+Quote Post
ptasiek
post 08.10.2007 - 17:35
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Draq @ 06.10.2007 - 13:01) *
Słaby przepływ energii może także doprowadzić do tego że będziesz w transie, ale nie będziesz mógł wyjśc. Wtedy należy sobie darowac technike wibracyjną i wyjśc ciałem astralnym stopniowo podnosząc wszysktie konczyny. Następnie wstajesz i jestes poza.

Właśnie, ostatnio mam taki problem... Bardzo głęboki trans osiągam, ale nie czuję wibracji.

Ale skąd ja mam wiedzieć, kiedy je (kończyny ;) podnosić? Próbowałem, i podniosłem tylko te fizyczne

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park