oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sposoby Na...
firmasons
post 06.10.2007 - 11:51
Post #1

OBE Maniak 65
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jakie sa sposoby na ladowanie potrzebnej energi do wyjscia? Slyszalem ze mantra jest dobrym sposobem ale czy tylko ? Prosze jezeli ktos wie to niech opisze tu swoje propozycje ;)

Pytam sie bo ostatnio mam problem i wydaje mi sie ze po prostu moje paliwo skonczylo sie a mianowicie od dluzszego czasu nie jestem w stanie osiagnac nawet stanu wibracji nie mowiac juz o samym wyjsciu dodam ze jakis czas temu przychodzilo mi to z latwoscia przy metodzie 4+1 teraz po prostu zasypiam i problem powtarza sie jakis czas...strasznie frustrujacy problem. Wczesniej moglem a teraz nie ? Mysle wiec na tej podstawie ze jest to problem z energia potrzebna na opuszczenie ciala...czy sie myle ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 08.10.2007 - 19:56
Post #2

Guests

Ostatnio wymyśliłem sobie taką medytację.

Wiadomo rozluźniam się. Następnie wyobrażam sobie świetlistą istotę, która bardzo mocno mnie kocha, jest to miłość bezinteresowna, ogromna, przecudowna, aż płakać się chce.
Następnie przytulam się do niej, ppóźniej ona wnika we mnie. Całe moje ciało wypełnia światło, czuję ciepło. Jest super

Wyobrażam sobie też kule światła, które wnikają w moje ciało.
Albo po prostu wyobrażam sobie światło, które przepływa przez cały mój organizm.

Przypominanie sobie cudownych chwil ze swojego życia też jest dobrym sposobem.
Naprawdę istnieje wiele metod.

PS>
Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja?
-Tadeusz Rydzyk zwany też ojcem dyrektorem bądź ojcem założycielem
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park