|
Nie chcę zaśmiecać kolejnymi tematami więc pisze tutaj.
Dziś w nocy ponownie odzyskałem świadomość we śnie. Poczułem że leże wygodnie na łóżku ,było zupełnie ciemno. Wiedziałem co mam zrobić. Poprostu WSTAĆ jak to robię każdego dnia po przebudzeniu. Podczas podnoszenia się z łóżka nie miałem pewnośći czy czasem nie podnosi się moje ciało fizyczne. Proces samego wstania taki jak zawsze ,sporo wusiłku aby się podnieść ,uczucie jak bym był przyklejony plecami do łóżka. Nadal ciemność ,postanawiam otworzyć oczy. Widzę pokój jak w realu. Zastanawiam się czy to OOBE ,potrzebuję dowodów. Wybrałem się do pokoju rodziców ,widziałem starszego leżącego po prawej stronie lóżka. Pomyślałem że po przebudzeniu wybiore sie tam i sprawdze czy to fakt. ( Niestety taty w domu nie było :/ ). Zauważyłem że nie moge pzrechodzić przez ściany ,jedynie przez okna. Postanowiłem wybrać się do domu sąsiada u któego jeszcze nigdy nie byłem. Gdy znalazłem się tóż przed ścianą budynku wszystko zanikło. Tak się skączył moj kolejny Swiadomy sen o oobe. 95 % moich LD jest właśnie takich jak wyżej opisane. A może to tak zwane ospuo ? Po z tego co wyczytałem jest niewielka różnica miedzy ospuo a ld... Co o tym myślicie ?
|