|
|
06.10.2007 - 15:04
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam ponownie. Otóż przyszło mi na myśl kolejne pytanie- w oobe kiedy jesteśmy bytem astralnym kierujemy za pomocą myśli np wystarczy pomyśleć o unoszeniu się wyżej w gore i unosimy sie, a co jeśli wtedy przez moją głowe przemknie jakaś sponatniczna, niezamierzona mysl? czasem tak jest ze do głowy przychodza nam jakby niezamierzone myśli (w świecie fizycznym). i może uznacie że to głupie, wcale bym sie nie zdziwiła- ale tutaj obawiałabym sie swoich wierzeń religijnych. Czytałam ze w oobe wszystkie lęki (jak nigdy wcześniej w świecie fizycznym) zostają wyeksponowane i wydobyte, nawet te podświadomo o których wcześniej nie zdawaliśmy sobie sprawy- np jeśli ktoś boji sie psów to moze pojawić sie wielki ogromny pies ktory bedzie chciał nas niby pogryść, jeśli ktoś boji się pająkow to bardzo prawdopodobne ze w pomieszczeniu na ścianach czy suficie pojawią się pająki itp a prawdopodobnie pojawi sie to wtedy kiedy ktoś o tym pomysli. wiadomo że strach towarzyszy człowiekowi przynajmniej przy początkowych wyjściach i zmniejsza się wraz ze wzrostem liczby wyjść. Wiem ze piszecie ze należy porzucić to w co się dotychczas wierzyło, należy przejrzeć system swoich wierzeń (wspominam o tym tu tak dla przykładu) i odrzucić to co jest nam niepotrzebne, na nowo go przejrzec no ale biorąc pod uwage te poczatkowe lęki zakorzenione gdzieś w środku-
czy one mogą sie pojawić jeśli o nich pomyśle??? czy to jest prawdopodobne?? czy jeżeli ktoś pomysli o weżach, pająkach, psach, demonach itp (w zalezności od lęku) to czy to sie pojawi? jesli tak to jak z tym walczyć? wiadomo ze wolałabym nie myśleć o lękach ale na początku moze być z tym problem, myśle ze rozumiecie. szczególnie prosze o odpowiedź osoby: daywalker i artur flayer:) ibłagam zeby to byly konkretne odpowiedzi:) pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
| Artur_flyer |
10.10.2007 - 20:07
|
|
Guests |
Strachy na lachy
Lęki do wnęki Strach to niepotrzebne marnotrawienie energii. Boże, tyle razy pisaliśmy już na forum o strachu ,lękach. Pati misiaczku mój drogi, nie bój się. CYTAT Czytałam ze w oobe wszystkie lęki (jak nigdy wcześniej w świecie fizycznym) zostają wyeksponowane i wydobyte Z mojego małego(jak na razie) doświadczenia wynika co innego. Gdyby było tak jak piszesz to poza ganiałyby mnie czarne motyle (strasznie się ich boję, mam to od dziecka, nie wiem skąd wziął się ten lęk, gdy taki motyl wleci mi do pokoju, to dostaję takiego przyśpieszenia, że Michael Johnson przy mnie to cienki bolek), kosmici, moja mama. CYTAT wiadomo ze wolałabym nie myśleć o lękach ale na początku moze być z tym problem, myśle ze rozumiecie. hehe, myślenie o lękach? hehe, nie mam na to czasu, pierwsza rzecz to sprawdzenie czy po wyturlaniu się spadłem ciałem fizycznym czy naprawdę wyszedłem( bo widzisz, to jest bardzo realne, zawsze wydaje mi się, że naprawdę spadłem z łóżka), chodzę po pokoju i się nad tym głowię, próbuję wcisnąć ręce w ścianę itp. hehe. Jak na razie żadne moje lęki nie zamanifestowały się poza. Co innego w zwykłym nieświadomym śnie, ostatnio goniły mnie dwa niedźwiedzie, chyba uciekły z zoo, ale się bałem. Gdybym odzyskał świadomość to rozpieprzył bym je w drobny pył. |
|
|
|
patrycjaaa Pytanie O Lęki 06.10.2007 - 15:04
Eden Nie jestem daywalker albo Artur flayer, ale ci odp... 06.10.2007 - 19:33
patrycjaaa CYTAT(Eden @ 06.10.2007 - 20:33) Nie... 06.10.2007 - 20:27
Eden To ty rządzisz w OSPUO, możesz robić tam co zec... 11.10.2007 - 19:22
luchessi to ja bede jako drugi ;p
Jezeli podrozujesz w astr... 07.10.2007 - 08:32
new1 Jak juz tam bedziesz, to mysle, ze umysl nie bedzi... 08.10.2007 - 13:04
SORROW To jednak trochę zgubne argumentowanie. U niekt�... 11.10.2007 - 19:28
AuroN W "bad tripa" chyba wpada się z obawy p... 11.10.2007 - 21:35
marcinekk patrycjaaa, niczego się nie bój. Tak na prawdę ... 12.10.2007 - 18:57
AuroN Ja się troche poznecałem na wytworach mojej wyob... 12.10.2007 - 20:04![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |