Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dźwięk Jak Z Brainwave Podczas Oobe
Drusilla
post 11.10.2007 - 14:54
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 223

Niektórzy przy wyjsciu z ciała słyszą buczenie lub w ogóle mają wyłączony zmysł słuchu.
Dzisiaj podczas próby wyjscia dostalam lekkiego paraliżu, ale przytrzymałam ten stan, żeby go pogłębic.
Kiedy już sie poddalam i zaczełam zasypiac obudzily mnie tak mocne wibracje, że myslałam, ze to trzesienie ziemi ;).
Ale dziwniejsze jest to co wyłapały moje uszy...zazwyczaj przy obe nie slysze nic, ale dzis wyraźnie slyszalam takie bip bip bip...od razu skojarzylo mi sie z BrainWave generator i jakąs sciezką z tego. Dźwiek się nasilał, w koncu był tak głosny, ze sie przestraszylam, że mi rozsadzi bębenki ;/
Przerwalam probe i weszlam w ld...
Probowalam znalesc ściezke z tego co slyszaly moje uszy, ale w BrainWave tego nie ma. A szkoda, bo ten dźwiek idealnie wprowadzal w trans. Tylko szkoda, że był za glosny.
Rozumiem, że buczenie lub pisk w uszach podczas obe mozna wytłumaczyc biologicznie, ze jest związany z szybszym przepływem krwi itp. Ale jak wytłumaczyc to co usłyszalam dzisiaj? Jesli mialabym go porównac to był najbardziej podobny do Builtin:headache treatment 3 (varying 10/5). Tylko, że mnie piskliwy, bardziej głeboki i wolniejszy.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 11.10.2007 - 15:06
Post #2

Guests

Ja też czasami słyszę "przestrzenne" basowe buczenie.(oczywiście nie w dowolnej chwili ,ale przy próbach eksploracji) Wygląda to , jakby trzmiel ogromnych rozmiarów przelatywał obok.Ten dźwięk stopniowo narasta -niekiedy wybija mnie ze stanu koncentracji .
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic