|
Niektórzy przy wyjsciu z ciała słyszą buczenie lub w ogóle mają wyłączony zmysł słuchu. Dzisiaj podczas próby wyjscia dostalam lekkiego paraliżu, ale przytrzymałam ten stan, żeby go pogłębic. Kiedy już sie poddalam i zaczełam zasypiac obudzily mnie tak mocne wibracje, że myslałam, ze to trzesienie ziemi ;). Ale dziwniejsze jest to co wyłapały moje uszy...zazwyczaj przy obe nie slysze nic, ale dzis wyraźnie slyszalam takie bip bip bip...od razu skojarzylo mi sie z BrainWave generator i jakąs sciezką z tego. Dźwiek się nasilał, w koncu był tak głosny, ze sie przestraszylam, że mi rozsadzi bębenki ;/ Przerwalam probe i weszlam w ld... Probowalam znalesc ściezke z tego co slyszaly moje uszy, ale w BrainWave tego nie ma. A szkoda, bo ten dźwiek idealnie wprowadzal w trans. Tylko szkoda, że był za glosny. Rozumiem, że buczenie lub pisk w uszach podczas obe mozna wytłumaczyc biologicznie, ze jest związany z szybszym przepływem krwi itp. Ale jak wytłumaczyc to co usłyszalam dzisiaj? Jesli mialabym go porównac to był najbardziej podobny do Builtin:headache treatment 3 (varying 10/5). Tylko, że mnie piskliwy, bardziej głeboki i wolniejszy.
|