oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe A Przyszlość
Lukasz
post 17.10.2006 - 18:57
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Jak wiadomo mozna podrozowac w przeszlosc, to przecież jest juz zapisana historia, "mozg jest jak niezapisana kartka.." tak mysle tez o przyszlosci, ale czy mozna podruzowac w przyszlosc? Czy mozna obejzec swiat jaki bedzie, np za pare dni, lat itd.? Prosze o wypowiedz bardziej doswiadczonych ludzi.

Dodam jeszcze, i sie powtorze. Nie jest wszystkim dane ogladac przyszlosci bo ludzie moga byc na to nieprzygotowani, lub odcisnie sie tobardzo znaczaco na psychice, nieodwracalne.
Prosze o wypowiedz tylko tych ktorzy byc moze tego doswiadczyli.

Pozdrawiam,
Łukasz.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Raziel
post 12.10.2007 - 15:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

moja spekulacja jest taka że przyszłość jest już "zapisana", ale cały czas zmienia się pod wpływem wyborów jakie dokonujemy codziennie. Jeden mały szczegół może radykalnie zmienić przyszłość. Nawet jak zobaczysz swoją przyszłość czy świata to wcale nie jest powiedziane że tak się stanie, przyszłość można moim zdaniem zmienić, bo nie jest zapisana na stałe. To taka moja hipotezka ;)
A co do snów proroczych to miałem w swoim życiu takowy, jakies 2 lata temu i muszę z przykrością stwierdzić że właśnie się spełnia :( . Sen dogania rzeczywistość a ja niestety nie mam na to wpływu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park