Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> fajne zaburzenie czasu + problem ze wzrokiem
flyer
post 09.01.2007 - 13:47
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 248

mialem dzisiaj obe i przezylem cos fajnego

najpierw mialem sen zadzwonila moja komorka podnioslem ja i powiedzialem "niech zadzwoni W." W. to moja kolezanka chcialem zeby do mnie zadzwonila w tym snie. w tym momencie sen sie odrazu skonczyl a ja dostalem wibracji i po kilku sekunach wyszedlem. stanolem obok mojego lozka i wtedy uslyszalem wyrazny glos "niech zadzwoni W." to samo co powiedzialem. nic nie widzialem wiec zaczalem mowic ostrosc ostrosc. i okazalo sie ze slysze swoj glos dopiero po dwoch sekundach jak mowilem to nic nie sluszalem dopiero po chwili cos bylo slychac. ale roznica coraz bardziej sie zmniejszala i w koncu slyszalem moj glos w tym samym momencie co mowilem.

moj drugi problem to ze nic nie widze w mouic obe. co mam zrobic? nie pomaga mowienie ostrosc pocieranie podlogi i scian a jak proboje otworzyc oczy na sile to otwieram fizyczne. czy ktos mial taki problem? i w czasie dzisiejszego obe patrzylem jednym fizycznym okiem ale obe sie nie przerwalo. czy to mozliwe?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Karakan
post 09.01.2007 - 19:50
Post #2

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

W czasie początkowych wyjść z ciała zdarza się, że dana osoba nic nie widzi. Ma to związek z tym, że nie potrafi używać swoich astralnych oczu (które paradoksalnie nie istnieją, bo w końcu patrzymy tam całym sobą). To mniej więcej tak jak w Matrixie. Neo bolały oczy po wyjściu z Matrixa, ponieważ nigdy ich nie używał ;). To tylko kwestia ćwiczeń, staraj się wystawić swoje niefizyczne ręce przed oczy i wpatruj się w czerń aż dostrzeżesz kształty rąk. Trochę praktyki i w końcu będziesz widział :)

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic