oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanie O Latanie, i inne pytania :)
MetaPsyche
post 25.09.2007 - 20:33
Post #1

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Pierwsze LD mam już za sobą. Utrzymałem świadomość aż do momentu kiedy pojawił się sen. Zaj..iste uczucie być w pełni świadomym poodczas snu ;) . Jak mi się zaczęło nudzić zwykłe śnienie chciałem polatać, ale nie mogłem się unieść. Gdy się bardziej skupiłem uniosłem się, ale wszystko zaczęło strasznię wirować i poczułem ból (?) z tyłu głowy, jakby coś mnie trzymało. Gdy się uwolniłem i obróciłem żeby zobaczyć co to, zobaczyłem..... swoją twarz... nieco zniekształconą... i coś jakby tygrysa czy inne g*wno. Chwile potem obserwowałem swoją chate. Chyba widziałem w trybie 360 stopni, ale nie jestm pewny (tak na 80%). Trwało to tylko pare sekund, bo potem zaczełem mimowolnie przenosić się w inne miejsca. Potem pamiętam że chciałem się obudzić, więc na chama podnosiłem powieki, ale zamiast się obudzić kilkakrotnie gdy podnosiłem powieki zaczynał się nowy sen... Zaje..ste poprostu ;)

No ale do rzeczy... Mam kilka pytań do bardziej doświadczonych osób niż ja jeśli chodzi o LD:

1. Jak można latać w LD.
2. Czy można kontrolować jakoś to przenoszenie się w inne miejsca.
3. Czemu właściwie gdy chciałem polatać stało się to co się stało i czy można temu jakoś zapobiegać.
4. Jak się obudzić ;)

Za odp z góry dzięki
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MUKA
post 16.10.2007 - 22:49
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Dopiero teraz zauważyłem ten temat. Ja właśnie miałem tez podobny problem ponieważ jak sobie uświadomiłem ze śnie pierwsze co, to chciałem spróbować latać niestety nie potrafiłem tego zrobić za chiny:) ale gdy wyciągnąłem ręce do góry w stronę nieba to tak jakby coś zaczęło mnie wciągać. Strasznie dziwne to to było, tak jakby coś chciało mnie wyrwać a ponieważ było to moje pierwsze LD nie chciałem tego stracić i zrezygnowałem z nauki latania :) następnie próbowałem sobie stworzyć czy przywołać (zrobić kopie) danej osoby z rzeczywistości ale niestety tez mi sie nie udało. Jak sądzicie co jest powodem? za mało sie skupiałem na tych czynnościach? Albo jeszcze co oznaczało to wciąganie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park