Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Prosba
asdasd
post 17.10.2007 - 20:43
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2337

Witam serdecznie.. :)
Przperaszam że pisze w tym dziale ale chiałem porposić o kontakt na gg: 950111 jakąs osobę która już zna sie na oobe...

Przepraszam ze spytam.. Ale coś niemam siły szukac na forum można zadac pytania? Jeśli tak to czekam na odp .. :) i kontakt gg (w zupełnie innej sprawie niż pytania )

1. Czy to jest grzech ?
2. Czy jest wymagany jakiś wiek . ?
3. Czy są tego jakies konfekfencje ??!!? (mówie o zdrowiu i psychice ? )
4. Czy są jakiejs warunki ? np niemożna być chorym na coś itp :)

POZDRO ALL
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
.::Tomek::.
post 17.10.2007 - 21:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1169

1. Pkt. widzenia zależy od pkt. patrzenia.
2. A co to test na prawo jazdy?
3. Najwyżej Ci się światopogląd zmieni. Fizycznie nie ucierpisz, psychicznie tez nie powinieneś.
4. Jeżeli jesteś chory np. grypa albo przeziębienie to wiadomo może być trudniej. Innych warunków raczej nie ma. Tylko ćwicz i ćwicz wytrwale i eksperymentuj. Bylebyś nie brnął cały czas jedną droga bo znowu pojawi się temat typu "co robić pomocy" bla bla.

A jak już został też temat chorób psychicznych [i zaburzeń] poruszony no to się wypowiem. Sam jestem osobą chorą psychicznie z różnymi zaburzeniami jak na razie żyję a to dlatego, że nie będę niedługo biegał i krzyczał "łaaaa demony mnie opętały" zaburzenia mogę mieć ale głupi nie jestem. Żeby sobie wyrządzić krzywdę zabawą w OBE to na prawdę trzeba mieć kuku na muniu xD :) to chyba wsio.

Ps. leniu jak Ci się nawet na forum nie chce szukać to ciekawe jak Ty wytrwasz w dążeniu do swojego celu, tzn. wyjścia xD :)
Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic