|
Odpowiedź na pytanie 1, 2, 3 i 4: PATRZ FORUM!
W prawym górnym rogu, na lewo od 'Pomoc' I tuż pod 'Park' znajduje się opcja SZUKAJ! Doprawdy kolego zacznij szukać samemu bo skoro znalazłeś to forum to znaczy, że umiesz szukać, dlatego zanim posypią się inwektywy w Twoim kierunku (z mojej strony, nie mówie o reszcie forumowiczów chociarz paru pewnie by się znalazło :P ) PROSZĘ poszukaj na własną rękę to nie boli! Powodzenia!
-Edit- Panie Darku (ekhm nie wiem jak się zwracać, ale niech będzie, że na Ty, jeśli nie wybacz ;) ) no więc Darku, czasami, czytając Twoje posty zaczynam powątpiewać w Twoją mądrość, chodzi mi tu głównie o luźne posty pełne wulgaryzmów i chaosu. Zaczynam się zastanawiać co ci ludzie (mówie o forumowiczach) w Tobie widzą i czemu podchodzą praktycznie bezkrytycznie do rzeczy o których mówisz. Posty takie jak ten wyżej utwierdzają mnie jednak w przekonaniu, czemu tak się dzieje i czemu traktowany jesteś jak prawdziwy autorytet (nie wspomne o książce która jest świetna i po ludzku napisana). No właśnie w sumie ciężko pojąć, że ktoś może wiedzieć tyle rzeczy a przy tym nie zachowywać się jak nadety bufon, pozostaje sobą. Pozdrawiam :)
|