oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ciągle nie udane OOBE techniką 4+1
robjud91
post 06.01.2007 - 19:59
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam jestem tutaj nowy i chciałem po prostu poprosić o pomoc. Byłem już na wielu serwisach na wielu forum i dowiedziałem się że najprostszą techniką na wywołanie OOBE jest technika 4+1 tzw. cztery godz. snu i jedna godz. aktywności umysłowej. Od jakiegoś czasu bawie się tą techniką i jak narazie bez żadnego efektu po prostu nie wiem co robie źle. Idę spać tak około godz. 22 nastawiam budzik na godz. 4 (bo można mieć sen w granicy 4-6godz.) po tym czasie się budzę i idę się czegoś napić a potem godzinę czytam książkę po upływie 1 godz układam się jak do spania z tą różnicą że kładę się w pozycji niewygodnej (ja kładę się na plecach) no i leże tak chyba z 2godz. i nic a przecież wszyscy mówią że jest to najprostsza technika i że nie trzeba żadnych przygotowań. Jeśli możecie to napiszcie co np. robie źle żeby mnie bardziej nakierować z góry dziękuję;]
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kazarossi
post 11.01.2007 - 11:27
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

A mi w 4+1 gdy kładę się po tej "aktywnej" godzinie zawsze oczy się same otwierają. Nie moge ich normalnie zusić zeby były zamknięte. To tak jak śpiącemu zamykają się same tylko ze ja mam na odwrót :/ :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park