Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Prosba
asdasd
post 17.10.2007 - 20:43
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2337

Witam serdecznie.. :)
Przperaszam że pisze w tym dziale ale chiałem porposić o kontakt na gg: 950111 jakąs osobę która już zna sie na oobe...

Przepraszam ze spytam.. Ale coś niemam siły szukac na forum można zadac pytania? Jeśli tak to czekam na odp .. :) i kontakt gg (w zupełnie innej sprawie niż pytania )

1. Czy to jest grzech ?
2. Czy jest wymagany jakiś wiek . ?
3. Czy są tego jakies konfekfencje ??!!? (mówie o zdrowiu i psychice ? )
4. Czy są jakiejs warunki ? np niemożna być chorym na coś itp :)

POZDRO ALL
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
asdasd
post 18.10.2007 - 15:41
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2337

mam takie małe pytania :)
Prosze o odp :)

1. Czy istnieje jakas odległosc ze np nie moge odejsc dalej niz 5 km czy cos takiego ?
2. Czy słysze jakieś głosy które mnie wołają coś mówią?
3. Czy jest ewentualnosc zobaczenia jakiegos .. zmarłego .. :)
czekam na odp pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
mind trainee
post 18.10.2007 - 16:47
Post #3

Guests

CYTAT(asdasd @ 18.10.2007 - 16:41) *
mam takie małe pytania :)
Prosze o odp :)

1. Czy istnieje jakas odległosc ze np nie moge odejsc dalej niz 5 km czy cos takiego ?
2. Czy słysze jakieś głosy które mnie wołają coś mówią?
3. Czy jest ewentualnosc zobaczenia jakiegos .. zmarłego .. :)
czekam na odp pozdro

AD1 Tam po drugiej stronie, w astralu nie ma czegoś takiego jak odległość, przestrzeń, czas, materia, ulica, bar u Józka. Tam jest zupełnie inaczej. Tamten świat rządzi się zupełnie innymi prawami, które dla nas ludzi, którzy operują pojęciami czasoprzestrzennymi nie jest do końca zrozumiały. To jak "daleko" możesz się udać zależy od twoich umiejętności, samozaparcia i pomocy Niefizycznych Przyjaciół. Pojęcie odległości jest zastąpione przez "fazowanie", "dostrojenie". To nie jest tak, że jak wyjdziesz, to możesz poruszać się tylko po pokoju. Chociaż z drugiej strony jeżeli zaprogramujesz swój umysł, że nie jesteś w stanie pójść dalej, to tak rzeczywiście się stanie. Jest masa czynników. Polecam obowiązkową lekturę Monroe i Darka Sugiera. Jeżeli przeczytasz te książki, to wiele z twoich wątpliwości się rozwieje.

AD2
W ogólności tak. Słuch działa w POZA i można słyszeć głosy istot, chociaż preferują one komunikację niewerbalną, czuciową, telepatyczną, gdyż słowna jest mocno ograniczona.

AD3 Tak, można kontaktować się ze zmarłymi.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic