|
Po pierwsze: NIE PROSIŁEM o moderatora i można mi go odebrać w każdej chwili.
Po drugie: mówić można co się chce bez kurwienia na lewo i prawo.
Po trzecie: hipokrytą jest ten, który uważa że złe maniery można powielać
Po czwarte: wiesz... przemoc w modzie, gwałty, te sprawy - może zajeb sobie kolegę z podwórka, bo to jak przecinek powoli się staje, ot przerywnik w zdaniu... jak 100 osób nazwie twoją matkę "kurwa", to ją zaczniesz tak nazywać, bo się utarło??
Po piąte: jeżeli użytkownicy nie potrafią już wyrażać się na poziomie, to raczej kiepsko o nich świadczy, jeśli przeszkadzałoby im, aby skrypt zamieniał kurwa na kurde, chuj na hooy, czy jak tam ktokolwiek uzna za stosowne... boli cię jak mówisz bez wulgaryzmów?? Po szóste: kurwienie na lewo i prawo, rzucanie przekleństwami jako przecinkami ma swoją nazwę: PROSTACTWO. Chyba nie chcecie, by obemaniaków, czy po prostu ludzi zajmujących się rozwojem duchowym i miłością brano za prostaków??
Kurwienie i mówienie o rozwoju duchowym ma się tak jak sraczka do talerza!!
Po siódme: sonda? Proszę bardzo.
Po ósme: żal dupę ściska na takie komentarze...
P.S. Jak to temat skierowany do Cata, to mała prośba - jak uważasz, że coś robię nie tak, że mi zbroja lśni za mocno bijąc po oczach, co może powodować wypadki na drogach, to zabierz mi moda - większość forum już posprzątałem, a nowe wątki w niewłaściwych miejscach poprzenoszą inni modzi - też przecie tu są... ale autocenzurę rozważ obiektywnie, bo na wieeeeluuu forach działa i nikt się jakoś nie pluje. Ja też nie zamierzam nikomu wazeliną pośladków wykładać, byle tylko każdy happy był, więc raczej póki mam moda nie zdejmę tej złotej zbroi, bo mi nie ciąży a daje pewien wpływ na forum - nie uważam bym działał na jego szkodę a wręcz przeciwnie.
Wiecie mamy z kilkoma ziomkami takie forum klanowe jakiejś tam gierki - że jesteśmy rozbiegani trochę geograficznie, to się też tam umawiamy na imprezki, etc - większość w moim wieku - faceci i wprowadziliśmy sobie autocenzurkę wesołą żeby nas potem nie raziło po oczach jacy faceci są prymitywni...;)
Przecie można zrobić sondy - na jakie wyrazy/zwroty zamieniać się mają sformuowania niecenzuralne - i będzie śmiesznie i kulturalnie - chamstwo, to akurat najniższy szczebel na drodze rozwoju duchowego.
--edit-- z ironią dla Twistoida: Fajka na avatarze może też z powodzeniem symbolizować fajkę pokoju, wypalanie się, a może to tylko dziwny zbieg okolicznych kresek, może tam nie ma fajki?? Interpretować może to każdy jak chce - "kurwy" nie można poddać interpretacji, tak jak przecinka.
A do wszystkich:
PUNKT 3. REGULAMINU FORUM:
"Bluzgu, bluzgu, nie mam mózgu"
Czujesz się gotowy do wyjścia w astral, mówisz, że jesteś wystarczająco dojrzały etc. Więc postaraj się nie używać do wyrażania własnych emocji słów pokroju łaciny podwórkowej. Przecież można to napisać w inny sposób, a nikogo nie będzie to koleć w oczy. (I tak wiem, że do tego punktu nie zastosuje się Pewien MANIAKalny Fan OOBE, ale jemu i tak nikt nie będzie miał tego za złe ;) )
(a ja bym nie wyróżniał - jak wszyscy, to wszyscy - taka autocenzurka nie wyróżnia nikogo - ani Darka, ani Marka, ani mnie, ani innych, ani pani Gieni z za rogu, ani Cata - to dobre rozwiązanie).
|