plantator - Mnie jakos te "kurwy" i "chuje" nie przeszkadzaja, chociaz sam bardzo rzadko stosuje. Wg. mnie wszelka cenzura jest szkodliwa. Zdaje mi sie ze to autor powinien decydowac o tresci wlasnego postu. A jesli nie podoba sie czyjs sposob ekspresji na forum to zawsze pozostaje opcja banowania... Przypomina to dawny ustroj, kazdemu znany jak sadze. Taka cenzura to informacja w stylu - "
masz mowic tak jak ja chce, a nie tak jak ty chcesz!". Czyli w gruncie rzeczy brak szacunku dla forumowiczow, plus demonstracja wladzy oczywiscie ;) Giertych sie specjalizowal w wymyslaniu rzeczy niepotrzebnych. Prosze, nie nasladujmy go, badzmy ludzmi...
CYTAT(plantator @ 19.10.2007 - 00:59)

Cat doinstaluj, albo jak już jest - uruchom dla dobra wszystkich i młodszych userów i tych bardziej dojrzałych autocenzurę wulgaryzmów
Dla dobra wszystkich to jest socjalizm drogi Panie. System panstwa opiekunczego jest obecny oczywiscie i dzis, gdzie to urzednik wie lepiej co jest dobre dla obywatela i np. kaze mu przymusowo ubezpieczac sie w ZUS-ie.