CYTAT(silverek84 @ 19.10.2007 - 15:02)

Boże co to się dzieje. Plantator z całym szacunkiem do ciebie ale uważam że lekko przesadzasz. Wpadasz tutaj na forum niczym Strażnik Texasu i chcesz ustalać nowe reguły ? Wogóle z tego co pamiętam to deklarowałeś się ze na to forum już więcej nie zajrzysz czy jakoś tak. W regulaminie może i jest napisane o zakazie używania wulgaryzmów ale nikt do tej pory nie robił z tego większego problemu. Nawet administracja tego forum. Wiem że przeklinanie jest feeeeee i nie dobre ale każdemu z nas się to zdarza czy to na forum czy w życiu codziennym. Przecież nie przeklinamy na okrągło. Każdemu co jakiś czas coś się wymsknie i tyle. Zresztą rebelia musi dawać jakoś się we znaki (nie chodzi mi o to że musimy bez przerwy przeklinać). Mam propozycję. Nie kłóćmy się o takie błahostki i nie stwarzajmy z tego aż takiego problemu. Na świecie jest wiele więcej spraw które trzeba poprawić. Zatem Panie i Panowie. Szable w dłoń i na ulicę rozpowszechniać naszą rebelię. :)
Silverek, a wiesz ze rejestrując sie na tym forum zgodziłeś sie przestrzegać regulaminu a jego nieprzestrzeganie grozi banem? :>