oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> "Ocean", Nowa technika OOBE
Kazarossi
post 11.01.2007 - 20:05
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Proponuje wam nowa technikę, która wymyśliłem jakieś 3 dni temu. W jednej technice zawiera sie odrazu relaks , uzyskanie wibracji i technika wyjścia oczywiście. Zaznaczam ze miałem całkiem mocne wibracja a znajomy wyszedł po 1 razie :))

"Ocean Kazara"

Połóż się w wygodnej pozycji. Weź kilka głębokich oddechów. Rozluźnij się. Wyobraź sobie że znajdujesz się na tropikalnej plaży w ciepły słoneczny dzień. Poczuj promienie słońca na ciele jak ich energia wypełnia Twoje czakry. Leżysz na brzuchu i obserwujesz błękitny ocean, słyszysz miarowy szum fal. Leż tak ile chcesz.Nikt Cię nie pogania. Gdy poczujesz, że jesteś juz kompletnie odprężony. Podejdź powoli do wody. Stań przy samym brzegu. Weź kilka głębokich oddechów - poczuj wiatr we włosach.
Wejdź po kolana do wody- jest orzeźwiająca w sam raz do kompieli. Usiądź w niej i poczuj na sobie uderzenia fal - wizualizuj każdą falę - ich rozmiar może być dowolny - pamiętaj że im większa tym mocniej ją odczujesz na sobie. Każda fala dodaje Ci energii. Gdy poczujesz wibracje wstań powoli i zanurkuj w błękitną głębię. Zobacz pofalowany biały piasek dna,rafy, kolorowe ryby co tylko zechcesz. Teraz spójrz ku górze.Widzisz świetlistą poświatę słońca falująca na powierzchni wody?? Płyń ku niej.Wypłyń prosto w swoje OOBE :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kazarossi
post 12.01.2007 - 16:30
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Ja wczoraj testowałem kolejny raz i miałem LD a raczej zalążek LD - jakąś 1 sekundę:| Z zupełnej ciemności nagle wyłonił sie las. I nagle znów leżę na wyrku - nie wiem dlaczego tak czasem sie dzieje. Nie wiem czy koncentrowac się na tym obrazie który sie ukazuje czy go pozostawić na pastwe losu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park