|
Czakra 3 oka znajduje się w środku głowy - to ośrodek energii ciała w kolorze indygo czyli - ciała duchowego. To ciało ma kontakt z wysokim planem duchowym. Na wysokich wibracjach. Ta czakra kiedy staje się aktywna zaczyna grzać lub mrozić, róznie to określają. Ona się uaktywnia, wibruje i pulsuje. Kiedy włącza się, czuc bardzo wyraźnie między oczami lub troche wyżej punkt skupienia wiązki. Odpowiedzialna jest za zdolności metapsychiczne szczególnie jasnowidzenie. Kreację. To oko które postrzega poza materia i formą... Otwarte - otwiera bramę percepcji. Pozwala widzieć poza iluzją. Może to grzała cię czakra ale może to był jakiś poruszony nerw tylko. A Tobie Zbyszku aktywuje się może podstawa - ośrodek ciałą czerwonego - zwanego eterycznym. Według mojego "przeczucia" to informuje cię o byciu świadomym w każdej chwili życia lub info o oczyszczeniu z jakiegoś nałogu. Pozdrawiam energetycznie;)
ps. ja jak wchodzę przez punkt to mam już otwartą czakrę 3 oka. Dlatego moje świadome wyjścia najczęściej są wysokowibracyjne.
|