oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Paraliż Senny A Oobe, czy to nie daleko??
przemo856
post 17.10.2007 - 10:46
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam!

jestescie OOBEznani w tym temacie :) czy przed tym OOBE macie ten paraliz senny?? ja leze w tym stanie i nie moge sie poruszac oczy mam otwarte albo tak mi sie wydaje :/ bo widze wszystko naokolo w pokoju jednak niewyraznie a nic nie moge zrobic choc bardzo chce sie wydrzec ale nie slychac nic a glowa to mysle ze mi peknie w tym momencie tak mnie nawala sam pisk im bardziej chce zeby to sie skonczylo i mocuje sie z tym To jest takie prawdziwe boje sie ze w tym momencie ktos do mnie podejdzie i co wtedy co o tym myslec niewiem jesli tak macie to czy poddajecie sie temu stanowi??

pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
lukkuz
post 23.10.2007 - 15:36
Post #2

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

witam,

czesto miewam paraliz senny i dopiero niedawno sie dowiedzialem co to jest. nie bylo to dla mnie zbyt mile przezycie ani za pierwszym, ani za drugim razem (te byly najgorsze), w zasadzie to nigdy nie jest mile... pierwszym razem myslalem ze cos chcialo mnie opetac bo sie poddalem i slyszalem dziwne dzwieki w glowie, nawet jakis glos ktory cos mowil w innym jezyku. za drugim razem jak sie poddalem to wydawalo mi sie ze lece na materacu zaciskajac na nim rece ponad jakas woda z predkoscia dzwieku i slyszalem dziwny dzwiek jakby liczenie, czy przeliczanie procesora. wtedy myslalem ze zostalem uprowadzony. balem sie o tym mowic i myslalem ze jestem z tym sam. po tamtych wydazeniach juz nie poddawalem sie latwo i za kazdym razem (z trudem) to odganialem. po 5 latach potrafie to stlumic w sekunde, wiem juz kilka sekund wczesniej ze sie zbliza i po prostu wracam do swiadomosci, otwieram oczy i staream sie wstac. kiedy poczytalem o tym na forum i kilku stronkach, postanowilem sie przelamac i zobaczyc co sie stanie! szok, poluznilem umysl i ten pisk zmalal na tyle ze dalo sie go wytrzymac bez problemu, poczylem delikatne kolysanie jakby moje "ja" wyjezdzalo tak z piec centymetrow poza cialo raz w lewo raz w prawo i postanowilem ze koniec. musze przyznac ze troche trudniej sie wybudzic, ale cieky eksperyment. nastepnym razem tez sprobuje tak kilka sekund, a jak wydazy sie cos ciekawego to dam znac.

pozdrawiam wszystkich 'paralizowanych' i zycze powodzenia w eksperymentowaniu!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park