oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Paraliż Senny A Oobe, czy to nie daleko??
przemo856
post 17.10.2007 - 10:46
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam!

jestescie OOBEznani w tym temacie :) czy przed tym OOBE macie ten paraliz senny?? ja leze w tym stanie i nie moge sie poruszac oczy mam otwarte albo tak mi sie wydaje :/ bo widze wszystko naokolo w pokoju jednak niewyraznie a nic nie moge zrobic choc bardzo chce sie wydrzec ale nie slychac nic a glowa to mysle ze mi peknie w tym momencie tak mnie nawala sam pisk im bardziej chce zeby to sie skonczylo i mocuje sie z tym To jest takie prawdziwe boje sie ze w tym momencie ktos do mnie podejdzie i co wtedy co o tym myslec niewiem jesli tak macie to czy poddajecie sie temu stanowi??

pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 23.10.2007 - 15:48
Post #2

Guests

CYTAT(przemo856 @ 17.10.2007 - 11:46) *
Witam!

jestescie OOBEznani w tym temacie :) czy przed tym OOBE macie ten paraliz senny?? ja leze w tym stanie i nie moge sie poruszac oczy mam otwarte albo tak mi sie wydaje :/ bo widze wszystko naokolo w pokoju jednak niewyraznie a nic nie moge zrobic choc bardzo chce sie wydrzec ale nie slychac nic a glowa to mysle ze mi peknie w tym momencie tak mnie nawala sam pisk im bardziej chce zeby to sie skonczylo i mocuje sie z tym To jest takie prawdziwe boje sie ze w tym momencie ktos do mnie podejdzie i co wtedy co o tym myslec niewiem jesli tak macie to czy poddajecie sie temu stanowi??

pozdrawiam

Coś ci powiem hehe..... to jest to.

Paraliż senny plus wibracje często towarzyszą mi przed wyjściem, praktycznie zawsze.

Ciężko jest się wyrwać, ale wierz mi uda się, spróbuj się wyturlać. Na początku będzie ci się wydawało że spadłeś naprawdę ale w rzeczywistości będziesz już poza (sprawdź to, wsadź rękę w ścianę itp.), to zjawisko jest bardzo realne.

PS.>

Sposób na OBE_GŁODA?
4+1 Metoda
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park