|
|
17.10.2007 - 10:46
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam!
jestescie OOBEznani w tym temacie :) czy przed tym OOBE macie ten paraliz senny?? ja leze w tym stanie i nie moge sie poruszac oczy mam otwarte albo tak mi sie wydaje :/ bo widze wszystko naokolo w pokoju jednak niewyraznie a nic nie moge zrobic choc bardzo chce sie wydrzec ale nie slychac nic a glowa to mysle ze mi peknie w tym momencie tak mnie nawala sam pisk im bardziej chce zeby to sie skonczylo i mocuje sie z tym To jest takie prawdziwe boje sie ze w tym momencie ktos do mnie podejdzie i co wtedy co o tym myslec niewiem jesli tak macie to czy poddajecie sie temu stanowi?? pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| Artur_flyer |
23.10.2007 - 15:48
|
|
Guests |
Witam! jestescie OOBEznani w tym temacie :) czy przed tym OOBE macie ten paraliz senny?? ja leze w tym stanie i nie moge sie poruszac oczy mam otwarte albo tak mi sie wydaje :/ bo widze wszystko naokolo w pokoju jednak niewyraznie a nic nie moge zrobic choc bardzo chce sie wydrzec ale nie slychac nic a glowa to mysle ze mi peknie w tym momencie tak mnie nawala sam pisk im bardziej chce zeby to sie skonczylo i mocuje sie z tym To jest takie prawdziwe boje sie ze w tym momencie ktos do mnie podejdzie i co wtedy co o tym myslec niewiem jesli tak macie to czy poddajecie sie temu stanowi?? pozdrawiam Coś ci powiem hehe..... to jest to. Paraliż senny plus wibracje często towarzyszą mi przed wyjściem, praktycznie zawsze. Ciężko jest się wyrwać, ale wierz mi uda się, spróbuj się wyturlać. Na początku będzie ci się wydawało że spadłeś naprawdę ale w rzeczywistości będziesz już poza (sprawdź to, wsadź rękę w ścianę itp.), to zjawisko jest bardzo realne. PS.> Sposób na OBE_GŁODA? 4+1 Metoda |
|
|
|
przemo856 Paraliż Senny A Oobe 17.10.2007 - 10:46
Majster Moim skromnym zdaniem to już było to tylko spani... 17.10.2007 - 12:11
Eden Dziwne, właśnie dzisiaj dostałem także parali�... 17.10.2007 - 13:46
lukkuz witam,
czesto miewam paraliz senny i dopiero nied... 23.10.2007 - 15:36
damiano Mam pytanie. Skoro mamy zamknięte oczy podczas gd... 23.10.2007 - 16:28
Artur_flyer Pewnie widzisz już hmm..., że tak powiem tymi ... 23.10.2007 - 16:34
MetaVirus albo to halun spowodawany tym że masz świadomoś... 23.10.2007 - 21:33
jurandowicz CYTAT(przemo856 @ 17.10.2007 - 10:46... 24.10.2007 - 02:36![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |