|
Przeglądają forum pomyślałem sobie ,że w sumie to stanowimy społeczność . Grupę ludzi z różnych (światów) warstw społecznych ,różniących się wiekiem, wyznaniem ,zainteresowaniami .Miło jest wpaść na net - konkretnie na tą stronę i powymieniać się spostrzeżeniami , które są -szczególnie dla początkujących,ale nie tylko -bardzo istotne. Wiele razy mając tzw" głębokiego doła " czytając Wasze wypowiedzi pozytywnie się nastrajałem i mobilizowałem do działania . Biorąc powyższe pod uwagę pomyślałem,że warto było by się lekko do siebie "zbliżyć " i napisać - każdy niech coś o sobie napisze,cokolwiek - czym się interesuje , co lubi jeść, gdzie pracuje itd Dzięki temu jeszcze łatwiej będzie rozmawiać i uzewnętrzniać się .
Ja np interesuję się ponad wszystko parapsychologią , ale też jestem maniakiem gier wideo ,lubię dobre filmy .Poza tym mam 31 lat ,mam teoretycznie wolny zawód ,sporo piję -szczególnie browara nie stronię też od mocnych trunków , lubię się obżerać -szczególnie wieczorem . Tak więc zapraszam ,POZNAJMY SIĘ BLIŻEJ (jakkolwiek głupio by to brzmiało). :)
|