|
Siema Mam na imie Mateusz lecz wszyscy mowią do mnie Drobny<- od nazwiska. Jestem z Sosnowca. Zainteresowania: ezoteryka (głównie oobe), anime\manga, gry komputerowe, silownia na którą uczęszczam, sztuki walki tj. tajski box, capoeira, troche chodziłem na karate (seido). Skąd jestem: Mieszkam blisko Katowic. hobby: rysowanie, kolekcja anime (mała dość, ale sie rozwija) Wiek: Moge sobie kupić piwo. Coś ciekawego o mnie: hmmm... jestem zwykłym, przeciętnym śmiertelnikiem, który jest maleńką cząsteczką wszechświata. Jak każdy lubie popić, czasem sie ochlać na maxa, a czasem tylko dla smaczku. Lubie pizze, kurczaka z rożna, chamburgery, cocacole. Papierosów nie pale i nie lubie gdy ktoś pali w moim towarzystwie. Oobe interesuje sie od 26.07.06r kiedy to przeczytalem pare artukułów o obe, jeszcze tego samego dnia opuściłem na krótko świadomie ciało ok godz 03:15 (Prawda jest taka, że gdybym nie opuścił wtedy ciała to by mnie tu prawdo podobnie nie było). Miałem wiele LD i dwa Oobe. Chyba to wszystko.
|